Скликання: VIII скликання
Сесія / комісія: 18 сесія
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 10.12.2021
Номер документу: 112-18/2021
Назва документу: Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність
Прикріплені файли:
  1. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (0.03 МБ)

 

СТАРОСИНЯВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

вул. Івана Франка 8, смт. Стара Синява, 31400 тел. 2-10- 89 Код ЄДРПОУ 04402824,

e-mail: selichna_ss@ukr.net

 

РІШЕННЯ

 

вісімнадцятої чергової сесії восьмого скликання

 

10.12.2021р. смт. Стара Синява №112-18/2021

 

Про відмову у наданні

дозволу на розроблення проекту

землеустрою щодо відведення земельної

ділянки у власність

 

Керуючись ст.14 Конституції України, ст..25-26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.,116, 118 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», розглянувши звернення громадянки Басараб Світлани Іванівни (Вх.№Б/5451 від 08.11.2021) про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства та враховуючи, невідповідність місця розташування об'єкта техніко-економічних обґрунтувань використання та охорони земель адміністративно-територіальних одиниць - земельна ділянка зазначена на графічному матеріалі, доданому до заяви, відноситься до земель житлової та громадської забудови (02.01 Для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), Старосинявська селищна рада

ВИРІШИЛА:

1. Відмовити гр. Басараб Світлані Іванівні у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,4000 га за рахунок земель житлової та громадської забудови (Для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), (код КВЦПЗ 02.01) за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Заставці, вул. Павлика Морозова.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на Постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва, будівництва, земельних відносин, агропромислового комплексу та охорони навколишнього природного середовища.

 

Селищний голова Віталій ЗДЕБСЬКИЙ