ФОТО

«Пліч-о-пліч Всеукраїнські Шкільні ліги» тривають змагання…

08 березня 2024 року у Старосинявській громаді відбулись змагання «Пліч-о-пліч шкільні ліги Хмельниччини» серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2023-2024 навчальному році під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО», серед юнаків 2012/2013 року народження з футзалу. Серед команд юних футзалістів, які брали участь у змаганнях велася активна спортивна боротьба за перемогу. У трійку кращих увійшли: 

Пресреліз

Понад 16 мільйонів гривень отримають підприємці Хмельниччини

З початку року, в рамках урядової програми «єРобота: Власна справа» схвалено 68 бізнес-ідей підприємців Хмельниччини. Переможці отримають гранти на загальну суму 16 мільйонів гривень та створять 132 робочих місць. Серед отримувачів мікрогрантів -  45 осіб складають жінки, 23 – чоловіки, 2 - внутрішньо переміщених громадян.

НОВИНИ

В Україні створили автошколи для людей з інвалідністю, найближча в Кам”янці-Подільському!

Послуга з отримання посвідчення водія серед громадян України користується значним попитом. Саме тому в Україні було створено автошколи для осіб з інвалідністю. «Автошколи для осіб з інвалідністю» – це флагманський проєкт Міністерства внутрішніх справ України, який реалізується у рамках ініціативи «Без бар’єрів» Першої леді України Олени Зеленської.

НОВИНИ

210-а річниця з дня народження Великого Кобзаря

9 березня 2024 року минула  210-а річниця з дня народження Тараса Шевченка. Шевченко – це Україна, Україна – це Шевченко. Минатимуть роки, спливатимуть віки, а Тарас Шевченко зашилатиметься у пам’яті нащадків, бо є і буде Україна, і український народ, який пам’ятає його заповітні слова… Будуймо всією Україною, громадою свій дім – у злагоді, мирі та любові, щоб діти наші і внуки отримали у спадок державу, яку заповідав нам Великий Кобзар. Нехай святе Шевченкове ім’я об’єднає нас усіх незалежно від поглядів та переконань задля щасливого майбутнього рідного народу.

ФОТО

Відбулася зустріч з метою підтримати переселенців громади

Селищний голова Віталій Здебський провів ділову конструктивну зустріч з представниками БФ благодійної організації «Медейра», котра  діє як міжнародна некомерційна неурядова християнська організація, що спеціалізується на гуманітарній допомозі за надзвичайних ситуацій та послуг з відновлення, у тому числі: охорона здоров'я та харчування; водопостачання, санітарія та гігієна; житло та інфраструктура.

ФОТО

З найкращими побажаннями - тепла, миру і добра

У Старосинявському центральному Будинку культури «Ритм» відбувся благодійний концерт «Жінка, весна, Перемога», присвячений Міжнародному Дню  прав жінок і миру, 80-ій річниці визволення Старосинявщини від нацистських окупантів у другій  світовій війні, та  з відзначенням  210-ї річниці від дня  народження Великого Кобзаря Тараса Григоровича Шевченка. Захід  відбувся  за  участю  творчих колективів Старосинявської  громади  на  підтримку  ЗСУ.

ФОТО

Лисанівський старостинський округ: підтримка захисників

З перших днів війни всі жителі Лисанівського старостинського округу об'єднали свої сили для допомоги українським захисникам. Два роки стійкості та єднання для спільної справи – наближення перемоги.  Спільні справи практично підтвердили  прагнення та бажання  мешканців працювати разом з аграріями – орендарями землі в населених пунктах та  представниками органів місцевого самоврядування.