ФОТО

730 днів незламності

У Пасічнянському сільському Будинку культури  відбулася година-реквієм у пам'ять  загиблих односельчан у російсько-українській війні.

ФОТО

Пам'ять свята: нагороди Героям посмертно

Віддаючи шану та вдячність за подвиг і звитягу тих, хто поклав своє життя за наше майбутнє, за дорученням Анатолія Катеренчука, начальника Хмельницької районної військової адміністрації, перший заступник Віктор Паламарчук разом  із представниками місцевого ТЦК та СП – начальником 10-го відділу Хмельницького РТЦК та СП  Олександром Горбатюком і селищним головою Віталієм Здебським передали державні нагороди родинам Захисників у  Старосинявській громаді.

НОВИНИ

Два роки повномасштабного вторгнення, 10 років війни…

Шановні жителі громади! Сьогодні 24 лютого 2024 року минає два роки, як Україну охопила війна… Два роки тому, 24 лютого 2022, близько четвертої ранку, російські війська почали повномасштабний наступ на Україну з масованого бомбардування.  Ранок, який змінив нас, але не зламав. Вони думали, що їм буде достатньо трьох днів, щоб Україна підняла руки, Світ не вірив, що ми вистоїмо…

ФОТО

Пам’яті захисників України присвячується…

На центральній площі селища біля Стели пам’яті Героям відбулася поминальна служба із вшанування світлої пам’яті наших земляків - військових Героїв, які загинули в російсько-українській війні.

ВАЖЛИВО

Триває щорічна кампанія декларування доходів громадян за 2023 рік

Старосинявська ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області нагадує, що в Україні з 1 січня 2024 року  розпочата кампанія з декларування доходів, одержаних протягом 2023 року, за якою окремі категорії фізичних осіб зобов»язані подати річну податкову декларацію про майновий стан і доходи  та визначити податкові зобов»язання з податку на доходи фізичних осіб та військового збору , та/або мають право подати податкову декларацію для отримання податкової знижки.

ФОТО

Відбулися методичні зустрічі

У Старосинявському ліцеї імені О.Романенка відбулися методичні зустрічі з педагогічними працівниками закладів загальної середньої освіти Старосинявщини, згідно плану роботи КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Старосинявської селищної ради».