ФОТО

Зрізали аварійні дерева

На території КНП «Старосинявська багатопрофільна лікарня» працівники місцевої пожежної охорони  зрізали старі аварійні дерева поблизу проїжджої  частини.

ФОТО

Сьогодні проходила розширена робоча нарада

Сьогодні секретар ради Олександр Пузирук провів  розширену робочу нараду з питань організації благоустрою на території громади та проходження навчання  з базової підготовки громадян  до національного спротиву у 2024 році, участь в якій взяли старости, працівники структурних підрозділів селищної ради, керівники комунальних установ та підприємств селищної ради, поліцейські офіцери громади, представники організацій, які діють на території громади, та  десятого відділу Хмельницького  РТЦК та СП.

ФОТО

Відбулося засідання виконкому

Перший заступник селищного голови Олександр ПОПИК провів  засідання виконавчого комітету, участь в якому взяло 30 членів виконкому. Хвилиною мовчання члени виконкому вшанували пам'ять 59 загиблих Героїв.

ФОТО

Депутата Олександра Пузирука обрано секретарем ради

Відповідно до ст.50, ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» на підставі рішення 49-ої чергової сесії восьмого скликання Старосинявської селищної ради  №7-49/2024 від 29 березня 2024 року «Про обрання секретаря Старосинявської селищної ради» депутати селищної ради більшістю голосів обрали секретарем селищної ради  Олександра Пузирука, котрий приступив до виконання наданих йому повноважень із першого квітня 2024 року.  На сьогодні, під час воєнного стану, на нього покладено повноваження селищного голови.

ФОТО

Вчасно запобігли стихійним випадкам

З початком весни будні працівників місцевої пожежної охорони стають перенасиченими зверненнями громадян щодо надання допомоги місцевому населенню у питаннях благоустрою чи допомозі при рятівних операціях.    Так, силами КУ «Старосинявська місцева пожежна охорона»  та за сприянням старости сіл Пилява, Олексіївка, Миколаївка  Володимира Кисилишина вдалося вчасно ліквідувати стихійний випадок – падіння ялини у с.Пилява, де на місцевому кладовищі зрізали старе дерево з обережністю, щоби не пошкодило пам’ятники.