ФОТО

Пам’ятні миті: у День українського добровольця

Сьогодні у День добровольця селищний голова Віталій Здебський із працівниками структурних підрозділів селищної ради вшанували світлу пам'ять Героя АТО, добровольця Олександра Романенка покладанням живих квітів до меморіальної дошки О.Романенку на фасаді приміщення селищної ради.

ФОТО

228 окремий батальйон логістики: місія забезпечити

У ЗСУ існують спеціалізовані підрозділи, завданням яких є стратегічне забезпечення бойових бригад. Саме таким є 228 окремий батальйон логістики. Які виклики стоять перед ним, які в нього існують потреби? Чи можна долучитися до підрозділу та служити за своїм фахом? Розкажемо в сьогоднішній публікації!

НОВИНИ

14 березня – День добровольця

Щороку 14 березня в Україні відзначається День українського добровольця. Пам'ятна дата встановлена Верховною Радою України у 2017 році, щоб вшанувати мужність та героїзм захисників незалежності, суверенітету й територіальної цілісності нашої держави.

ФОТО

«Пліч-о-пліч Всеукраїнські Шкільні ліги» тривають змагання…

08 березня 2024 року у Старосинявській громаді відбулись змагання «Пліч-о-пліч шкільні ліги Хмельниччини» серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2023-2024 навчальному році під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО», серед юнаків 2012/2013 року народження з футзалу. Серед команд юних футзалістів, які брали участь у змаганнях велася активна спортивна боротьба за перемогу. У трійку кращих увійшли: 

Пресреліз

Понад 16 мільйонів гривень отримають підприємці Хмельниччини

З початку року, в рамках урядової програми «єРобота: Власна справа» схвалено 68 бізнес-ідей підприємців Хмельниччини. Переможці отримають гранти на загальну суму 16 мільйонів гривень та створять 132 робочих місць. Серед отримувачів мікрогрантів -  45 осіб складають жінки, 23 – чоловіки, 2 - внутрішньо переміщених громадян.

НОВИНИ

В Україні створили автошколи для людей з інвалідністю, найближча в Кам”янці-Подільському!

Послуга з отримання посвідчення водія серед громадян України користується значним попитом. Саме тому в Україні було створено автошколи для осіб з інвалідністю. «Автошколи для осіб з інвалідністю» – це флагманський проєкт Міністерства внутрішніх справ України, який реалізується у рамках ініціативи «Без бар’єрів» Першої леді України Олени Зеленської.

НОВИНИ

210-а річниця з дня народження Великого Кобзаря

9 березня 2024 року минула  210-а річниця з дня народження Тараса Шевченка. Шевченко – це Україна, Україна – це Шевченко. Минатимуть роки, спливатимуть віки, а Тарас Шевченко зашилатиметься у пам’яті нащадків, бо є і буде Україна, і український народ, який пам’ятає його заповітні слова… Будуймо всією Україною, громадою свій дім – у злагоді, мирі та любові, щоб діти наші і внуки отримали у спадок державу, яку заповідав нам Великий Кобзар. Нехай святе Шевченкове ім’я об’єднає нас усіх незалежно від поглядів та переконань задля щасливого майбутнього рідного народу.