СТАРОСИНЯВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

СТАРОСИНЯВСЬКОГО РАЙОНУ

ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

вул. Івана Франка 8, смт. Стара Синява, 31400 тел. 2-10- 89 Код ЄДРПОУ 04402824

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

12 грудня 2017 року смт Стара Синява № 90 /2017-р

 

Про скликання 27 –ї чергової сесії Старосинявської селищної ради VII скликання

 

Керуючись пунктом 8 статті 42, пунктом 9 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», та у зв’язку з необхідністю:

1. Скликати двадцять сьому чергову сесію Старосинявської селищної ради VІІ скликання 21 грудня 2017 року о 10 годині ранку в адмінбудинку (великий зал)

смт. Стара Синява з таким порядком денним :

  1. Про дострокове припинення повноважень депутата Старосинявської селищної ради 7-го скликання.
  2. Про виконання селищного бюджету за дев’ять місяців 2017 року.
  3. Про внесення змін та доповнень до Програми функціонування Центру надання адміністративних послуг Старосинявської селищної ради на 2017 рік.
  4. Про внесення змін до Програми освітлення населених пунктів Старосинявської селищної ради на 2016 – 2018 роки.
  5. Про внесення змін до Програми розвитку автомобільних доріг загального користування місцевого значення Старосинявської селищної ради Хмельницької області на 2017 – 2018 роки.
  6. Про внесення змін до Програми будівництва, реконструкції, ремонту та утримання вулиць і доріг Старосинявської селищної ради на 2016 -2020 роки.
  7. Про внесення змін до Програми «Питна вода Старосинявської селищної ради на 2016 – 2020 роки».
  8. Про внесення змін до Програми поліпшення кінообслуговування населення Старосинявськоїх селищної ради на 2016 -2019 роки.
  9. Про внесення змін до програми розвитку житлово-комунального господарства, благоустрою, озеленення та поліпшення стану довкілля Старосинявської селищної ради на 2016-2020 роки.
  10. Про затвердження проекту реконструкції вуличних мереж водопроводу с. Дашківці, що реалізуються за рахунок субвенцій державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об'єднаних територіальних громад у 2017 році.
  11. Про внесення змін до селищного бюджету на 2017 рік.
  12. Про затвердження актів списання житлових будинків.
  13. Про внесення змін та доповнень до рішення 14 сесії VII cкликання «Про умови оплати праці селищному голові та заступникам голови з питань діяльності виконавчих органів ради» № 14/2017 від 10.02.2017
  14. Про внесення змін до рішення 19 чергової сесії Старосинявської селищної ради №16/2017 від 29 червня 2017 року «Про затвердження переліку закладів культури базової мережі»
  15. Про нову редакцію Статуту Старосинявського районного Будинку культури.
  16. Про ліквідацію філії Старосинявського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів,гімназія ім.. Олександра Романенка» Старосинявської селищної ради Старосинявського району Хмельницької області Ілятківський навчально-виховний комплекс «ДНЗ ЗОШ І ступеня».
  17. Про надання матеріальної допомоги.
  18. Про затвердження договорів та додаткових угод укладених селищним головою.
  19. Про затвердження старостинських округів Старосинявської селищної ради та призначення виборів старост.
  20. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.
  21. Про внесення змін до рішень.
  22. Про затвердження документації із землеустрою.
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  24. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення ділянки
  25. Про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою.
  26. Про передачу земельних ділянок у власність.
  27. Про поновлення договору оренди землі.
  28. Про припинення права користування земельними ділянками громадянами.
  29. Про припинення дії додаткової угоди до договору оренди землі.

2. Запросити на сесію: депутатів селищної ради; голову Старосинявської РДА Русого І.П.; голову Старосинявської районної ради Франчука В.В.; керівників установ та організацій: головного лікаря КП «Старосинявська центральна районна лікарня» Макогонського В.М.; начальника відділу освіти, молоді, спорту та культури виконавчого комітету селищної ради Пузирука О.М., начальника відділу культури, національностей, релігії та туризму виконавчого комітету селищної ради Німця Б.П., виконуючого обов’язки головного лікаря Старосинявського районного ЦПМСД Стаднік Є.В., т.в.о. редактора районної газети «Колос» Білоус Н.Б., директора Старосинявського РЕМ Черниша О.В.; начальника КП «Старосинявський комунгосп» Федорчука І. Ю., директора КП «Центральний водоканал №1» Коломійця М.Д., директора територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Чорного П.В., начальника Старосинявського районного сектору ГУ ДСНС у Хмельницькій області Матіяша В.В.; начальника Старосинявського відділення поліції Старокостянтинівського ВП ГУ НП в Хмельницькій області Радомського М.В., виконуючих обов’язки старост.

 

3. Дане розпорядження оприлюднити на офіційному сайті ради.

4. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

 

Секретар селищної ради                                Н.І.Гарник