Фото без описуНезважаючи на 10-тиградусний мороз у центрі Старої Синяви колона працівників різних організацій та установ, афганців та учасників бойових дій в зоні АТО із живими квітами та корзинами квітів крокувала площею до пам’ятних місць Старосинявщини, щоби вшанувати пам’ять загиблих воїнів-захисників у трьох війнах: Великій Вітчизняній, Афганській та в антитерористичній операції на Сході України. Заходи відбулися з нагоди Дня  Збройних Сил України та 25-ої річниці створення Української армії.

Хвилиною мовчання вшановано пам'ять загиблих.

Щирі вітання військовослужбовцям адресували голова райдержадміністрації Ігор Русий, голова районної ради Василь Франчук, секретар селищної ради Наталія Гарник,  голова спілки учасників бойових дій в зоні АТО Віталій Бакун, котрі у своїх виступах наголошували на  взаєморозумінні, повазі один до одного, подякували воїнам за службу та захист України на Сході, побажали сил та міцного здоров’я. Виступив  заступник Старосинявського військового комісара Андрій Гринчук  і вручив нагороди . Нагороджено  відзнакою   «За учать в АТО»:

  1. Закревського Олександра Олександровича, старшину, с.Гончариха;
  2. Сьомика  Миколу  Івановича, лейтенанта, с.Пасічна;
  3. Іванова  Віктора  Леонідовича, ст. сержанта, Стара Синява;
  4. Козака  Сергія  Івановича, солдата, с.Пасічна;
  5. Горобця  Віталія  Михайловича, солдата, с.Пилява;
  6. Паламарчука  Івана  Петровича, ст. сержанта, с.Адампіль;
  7. Карамушку  Володимира  Григоровича,  старшину,  Стара Синява;
  8. Братанюка  Руслана  Миколайовича,  с.Пасічна;
  9. Дзюбу  Івана  Петровича, ст. лейтенанта, Стара Синява;
  10. Карпенка  В’ячеслава  Миколайовича, сержанта, с.Паплинці.

-   Від  усієї  нашої громади, депутатського корпусу та виконавчого комітету Старосинявської селищної ради  висловлюю слова щирої вдячності кожному захиснику, хто ризикуючи власним життям, із честю і гідністю виконує свій громадянський і військовий обов'язок у нас та на Сході! – говорила Наталія Іванівна, секретар селищної ради.

На сесії селищної ради було прийнято чотири програми щодо підтримки  наших силовиків  - на допомогу воїнам АТО, афганцям та підтримку мобілізаційних процесів Старосинявського військкомату і підтримку методів боротьби зі злочинністю відділку поліції.  У цей  непростий час ми розуміємо  вас  і підтримуємо, чим можемо.

Віримо в силу українського війська, віримо в щасливе майбутнє України! 

У День Збройних Сил України бажаю вам і вашим  родинам  міцного здоров'я на довгі роки, злагоди, добра, успіхів у повсякденному житті та у військовій службі!  Миру і спoкoю на всій українській землі!

Фото без описуФото без описуФото без опису

Прес-служба ОТГ.