Сільськогосподарська ярмарка, яка проходила   на центральній  площі селища, зібрала чимало  жителів, котрі мали можливість  придбати саджанці фруктових дерев  та сільськогосподарську продукцію від виробника по собівартості.

Фото без опису

 

На ярмарці була представлена різноманітна сільськогосподарська продукція від агроформувань та особистих селянських  фермерських господарств Старосинявської ОТГ.

Старосинявська селищна рада (об’єднана територіальна громада) висловлює подяку Управлінню агропромислового розвитку Старосинявської райдержадміністрації за організацію святкової ярмарки, дякує ФГ «Міраж-М» (керівник Яцишина Г.І.),  ДПДГ «Пасічна» (керівник Корчевний В.В.) , ФГ «Гринчука А.В» (керівник Гринчук А.В.), ПСП «Обрій» (керівник Крот О.І.), ВПАФ «Надія Пишки» (керівник Борбич О.Г.), ОСГ Попик С.І., ОСГ Алєксєєв І. О., Старосинявський рибгосп (керівник Фесюк В.В.)  за участь у даному заході!

Як говорить практика, подібні заходи мають бути, вони згуртовують та об’єднують людей, відкриті для спілкування та обміну досвідом у сфері садівництва та господарства.

 

Прес-служба ОТГ.