Фото без описуЗа дорученням голови громади Віталія Здебського  усі в.о. старост сіл та діловоди долучилися до  місячника благоустрою – організували  на територіях сіл дні благоустрою: прибирання територій біля офісів старост, громадських  парків та скверів, упорядкування пам’ятників,  фарбування  огорож, розчистка місцевих кладовищ та побілка дерев.

Депутат селищної ради Олег Лучіцький, начальник відділу культури,  національностей,  релігій та туризму виконавчого комітету селищної ради Богдан Німець встановили  нові лавки біля сільського Будинку культури в с.Липки, в якому нещодавно провели ремонт за спонсорські кошти АП  НВП «Візит»; біля офісу старости у с.Харківці; біля дитячої музичної школи у с.Пасічна.

До днів благоустрою активно долучилися працівники комунального підприємства  селищної ради  «Старосинявський комунгосп»: провели роботи із перекриття даху сільського клубу в с.Олексіївці, благоустрій кладовищ у Старій Синяві та зробили планування (нерівності  на поверхні, що утворилися внаслідок  весняної повені)  вулиці  Шевченка.

Наразі дні благоустрою тривають.

 


Прес-служба ОТГ.