06 грудня  2016 року у селищній раді  відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Старосинявської селищної ради. Головуюча  на комісії – заступник голови адміністративної комісії Оксана Олександрівна Бондарчук відкрила засідання, на яке прибуло 9  членів комісії із 11.  Члени комісії заслухали звіт роботи  адмінкомісії  за  листопад  2016 року:

«Комісія розглянула 8  протоколів про адміністративне правопорушення за участю правапорушників: складених працівниками  Старосинявського ВП СВП ГУНП та один протокол про правопорушення, складений контролерами Старосинявського РЕМ. Загальна  сума  штрафів склала більше 700 грн.  Сплочено  правопорушниками  578 грн. штрафів. П’ятеро порушників  не сплатили штрафних санкцій, тому постанови  передано на Старосинявське  відділення ДВС ГТУЮ до виконання».

Адмінкомісія скликалася згідно  поступлених протоколів.

Розглянули 11 протоколів про адмінправопорушення, що в основному стосувалися появи громадян в нетверезому стані на робочих місцях, порушень правил торгівлі та утримання собак, неправдивого виклику спецслужб та два протоколи, складені працівниками  РАГС в Чернівецькій області.

Члени адмінкомісії розглянули  характеристики правопорушників,  внесли свої пропозиції, які головуюча поставила на голосування. Комісією  складено 11 постанов про правопорушення  на загальну суму 476  грн.

Робота адміністративної комісії тривала майже  годину.

Прес-служба ОТГ.