Фото без описуУ малому залі адмінбудинку проходила  розширена нарада  із виконуючими обов’язки  старост та діловодами Старосинявської об’єднаної територіальної громади, яку провела керуючий справами  селищної ради Бондарчук Оксана Олександрівна. 

На нараді обговорено питання:

  1. Про процес  призначення одноразової грошової допомоги жителям громади. Інформувала   заступник селищного голови з питань виконавчих органів ради  Лакуста Світлана Віталіївна.
  2. Порядок  вчинення нотаріальних  дій  в.о.  старост. Розповіла Державний нотаріус Гоменюк Олена Олександрівна.
  3. Про організацію роботи з населенням у селах громади, Інформувала керуючий справами  селищної ради  Бондарчук Оксана Олександрівна.

У розділі «Різне» заслуховували інформації: 

  • Паращиної Галини Вікторівни, голови Профкому  працівників селищної ради;Фото без опису
  • Головного спеціаліста відділу земельних відносин виконкому селищної ради, Шамрая  Ваталія  Миколайовича; 
  • Начальника відділу комунального майна, житлово-комунального господарства та інфраструктури Мельника Володимира Івановича.

Активне емоційне обговорення викликали питання освоєння державних субвенцій, на що згідно  чинного законодавства потрібні тендерні процедури та відповідна технічна документація, на чому на сьогодні робиться дезінформація населення тими виконавчими  органами, які  досконало не вивчали процедуру  освоєння коштів на практиці, а роблять власні умозаключення, викликаючи у жителів громади ні чим не підтверджене занепокоєння та супротив реформ, що беруть курс до Європейського розвитку.  На нараді наголошено про чітке виконання своїх обов’язків  згідно діючого законодавства.

Фото без опису

Фото без опису


Прес-служба ОТГ.