На виконання  рішення виконавчого комітету Старосинявської селищної ради   №4  від  22  листопада  2016  «Про створення комісії з  навчання  населення з  правил пожежної  безпеки» ,  розглянувши звернення начальника Старосинявського  РС ДСНСУ в Хмельницькій області Матіяша В.В.,  заслухавши  інформацію в.о. старост  та враховуючи складну ситуація з виникненням пожеж  та загибелі в них людей було створено на території Старосинявської  селищної ради комісію з навчання населення з правил пожежної безпеки у складі:

 

  • Бондарчук О.О., керуючий справами апарату селищної ради;
  • Матіяш В.В., начальник РС ДСНСУ в Хмельницькій області;
  • Костик О.І., начальник виробничої дільниць Старосинявського РЕМ;
  • Фесько М.П., начальник виробничої дільниць Старосинявського РЕМ;
  • Явдощук М.В., головний інспектор Старосинявського РС;
  • Чорний П.В., директор КП «Територіальний ценрт (соціального обслуговування громадян)»;
  • Гневуш Р.М., директор КП «Старосинявський ЦСССДМ»;
  • Дільничий  Старосинявського ВП  Старокостянтинівського  ВП  ГУНП 
  • в.о. старост (на території  сіл, де проводиться відпрацювання).

Поставлено завдання:

1.  Затвердити графік перевірки протипожежного стану всіх домоволодінь, що розташовані на території району.
2. В. о. старостам надати в Старосинявську селищну раду  списки  одиноких пристарілих громадян, неблагонадійних сімей, багатодітних сімей та осіб, які входять до групи ризику.
3.  Провести  навчання  населення згідно затвердженого графіку та надати підтверджуючі документи  в апарат Старосинявської селищної ради.

У всіх населених пунктах громади  протягом січня 20107 року  згідно  графіку відпрацювання населених пунктів, особовим складом ДПРП-34,   фахівця із соціальної роботи Старосинявського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді селищної ради, спільно з Старосинявським ВП Старокостянтинівського ВП НПУ в Хмельницькій області, членами МПК, ДПТ, ДПД, соціальними працівниками, працівниками Старосинявського РЕМ та управління соціального захисту населення РДА,   в.о старост апарату селищної ради  відбулося відпрацювання  запобігання надзвичайних ситуацій в тому числі і пожеж в 2017 році. Особлива увага приділялась сім’ям,  які перебувають в складних життєвих обставинах та одиноких осіб похилого віку. Всього відвідано 103  двора, охоплено послугами  156  осіб (проведено  інформаційно-роз’яснювальну роботу та роздали листівки попереджувального змісту). 

Прес-служба ОТГ.