Фото без описуЗ нагоди Шевченківських днів на Старосинявщині та 73-ї річниці визволення Старосинявського району від нацистських загарбників в районному Будинку Культури презентували історико-пізнавальне видання «Старосинявщина в історії та документах» . На презентації книги були присутні:  голова райдержадміністрації Ігор Русий, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Світлана Лакуста,  головний науковий співробітник відділу інформаційних технологій Державного архіву області - Віталій Вікторович Галатин,  директор історико-краєзнавчого заповідника «Самчики» Богдан Олександрович Пажимський.

До написання цієї книги причетні відомі науковці, працівники державних архівів Хмельницької та Житомирської областей, вчителі, краєзнавці, журналісти, дослідники і просто пересічні громадяни нашого району.

Презентоване видання призначене для широкого кола фахівців, студентів історичних факультетів, учнів старших класів і широкого кола читачів, які цікавляться історією.  Для допитливих читачів воно є корисним джерелом поповнення свого інтелектуального багажу, що містить вичерпну інформацію про всі аспекти історії Старосинявського району.

Після презентації  учасники заходу поклали квіти до пам’ятника Великому Кобзарю Т.Шевченку.

Фото без опису