Фото без описуЯмковий ремонт доріг – останні 10 років стоїть питанням №1 на порядку денному громади. І хоча дана справа вимагає чимало затрат як фінансового характеру, так і технічних  та трудових ресурсів, чіткого дотримання законодавчої бази та програмного забезпечення, проте  в даному напрямку  селищним головою Віталієм Едуардовичем Здебським організовано цілеспрямовану роботу  з ямкового ремонту вулиць та доріг комунального значення .  

На сесії селищної  ради від 17  травня 2016 року депутатами селищної ради прийнято Програму будівництва  будівництва, реконструкції ремонту та утримання вулиць і доріг Старосинявської селищної ради на 2016-2020 роки, під  яку виділено 500 тисяч гривень. На засіданні виконавчого  комітету  селищної ради  дану тему обговорено з аграріями, які орендують на території громади земельні паї. Із 20 запрошених активну участь у засіданні виконкому  взяли  лише четверо інвесторів, які виявили бажання сприяти проекту громади стосовно ремонту доріг на тих територіях тих населених пунктів, де орендують землю. Члени виконавчого комітету одноголосно підтримали пропозицію щодо першочерговості фінансування робіт там, де частку коштів в ремонтні роботи будуть вкладати інвестори. На сьогодні  такий проект  уже реалізовано  на території с.Харківці, де відремонтовано дорогу за сприянням АП  НВП «Візит» (керівник Юрчишин М.В.). За принципом проекту «Рада + громада» відремонтовано ділянку проблемної дороги в с.Йосипівка на території садиби  ХУІІІ ст.  Огрудек.

Голова громади Здебський В.Е.  наголошував на реалізації та ефективності подібних проектів на території всієї Старосинявської громади, оскільки  кожен із громадян, інвесторів та + кошти громади  вкладуть спільні зусилля в роботу, тоді дана справа буде цінитися і таким чином  краще  працювати.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуПрес-служба ОТГ.