Фото без описуЗавдяки співпраці голови об’єднаної територіальної громади Віталія Здебського із місцевими орендарями земельних ділянок та інвесторами вдалося вирішити сотні звернень громадян з питань покращення освітлення, оновлення закладів соціальної сфери, інфраструктури та ремонту сільських доріг.

Важливим кроком у цій співпраці можна виділити дотримання умов соціальної угоди «Разом з «КЕРНЕЛ» на території Старосинявської ОТГ.

У 2016 році «КЕРНЕЛ» разом із Старосинявською ОТГ було організовано вивіз щебеневої суміші на ямковий ремонт вулиці в с.Щербані та вулиці Шевченка у Старій Синяві; також виділено кошти на закупілю щебеневої суміші для ремонту вулиць с.Пилявка, с.Красносілка, с.Дубова. У 2016 році перераховано кошти на дорожню дільницю для ремонту вулиці в с.Пилява.

В с.Іванківці закуплено залізобетонні секції паркану для огородження місцевого кладовища на суму близько 20 тис. грн.; на 100 тис. грн. закуплено 3,2 км пластикових труб для проведення водогону у села Паньківці та Лисанівці; закуплено покрівельний матеріал на ремонт даху в місцевій церкві с.Паньківці, інвестували більше 23 тис. грн. У ФАПи сіл Пилявка та Карпівці закуплено сучасну медтехніку та в Пилявці у ФАПі проведено ремонт.

У 2017 році завдяки співпраці компанії «КЕРНЕЛ» з селищною радою проведено ямковий ремонт доріг в с.Красносілка; с.Дубова та с.Пилява, Олексіївка. Наразі «Кернел» проплочено кошти КП «Старосинявському комунгоспу» згідно умов співпраці за надання транспортних послуг – вивезення щебеневої суміші для ямкового ремонту доріг в с.Пилявка.

У Пилявській ЗОШ І-ІІІ ст. «Школі сприяння здоров’я та козацького гарту» проведено Інтернет-зв'язок завдяки «КЕРНЕЛ».

У філію Старосинявського НВК "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, гімназія" ім. О.Романенка – Заставецька ЗОШ І-ІІ ступенів представниками «КЕРНЕЛ» закуплено оргтехніку: мультимедійну дошку, кодопроектор, акустичну систему, сучасний принтер, котрі педагоги використовують під час навчального процесу як новітні методи подачі матеріалів.

В умовах соціальної угоди «Разом з «Кернел» на кожне велике свято мешканці громади мають змогу почастуватися смачними прикрашеними свіжоспеченими короваями; на День Перемоги ветерани мають можливість отримати вітальні дарунки від «КЕРНЕЛ».

Під час зустрічі секретар селищної ради Наталія Гарник, як депутат виборчого округу №9 (с.Заставці) , із менеджерами агрокомпанії «КЕРНЕЛ» Вадимом Муравським та Миколою Гіленком відвідали філію НВК «Заставецьку ЗОШ І-ІІ ст.», поспілкувалися із мешканцями села, намітили подальші плани співпраці. Варто відмітити, що згідно звернення секретаря селищної ради Наталії Гарник до представників даної організації враховано думку жителів села та успішно її реалізовано – щодо встановлення воріт на місцеве кладовище, оскільки святою залишається пам'ять про своїх рідних та близьких…

У рамках соціальної угоди «Разом з «КЕРНЕЛ» до кінця 2017 року планується встановлення автобусних зупинок в с.Іванківці, с.Заставці, Красносілка, Щербані; 100 тис. грн. планують направити на закупівлю пластикових труб на проведення водогону в селах Лисанівці та Паньківці, а також заплановано приємні події - проведення дитячих новорічно-різдвяних свят для дітей у навчальних закладах громади із подарунками від «КЕРНЕЛ».

Фото без опису

Фото без опису

 

Прес-служба ОТГ.