У залі засідань адмінбудинку   14 вересня  проходила робоча зустріч з приводу  залучення  та інформування  населення щодо створення та подальшої діяльності Центру надання адміністративних послуг Старосинявської селищної ради. З візитом до Старосинявської ОТГ  прибули  експерти  U-LEAD .

Фото без опису

Участь в заході взяли:  керівник ЦНАПу  при Старосинявській РДА, представники структурних підрозділів органів державної влади, відділів ОТГ, що були залучені до роботи ЦНАПу, працівники  ЦНАПу, депутати селищної ради, виконуючі обов’язки старост сіл.

В ході  проведення 3-х  індивідуальних співбесід для вивчення ситуації та збору інформації (потреб) для формування плану заходів в громаді для інформування та залучення громадськості (план реалізації гранту в громаді) кожен учасник навчання міг запропонувати нові ідеї з обслуговування населення, поділитися планами та  можливостями, запропонувати нові нестандартні підходи та форми роботи з  населенням, обговорено оформлення роздаткових матеріалів та самого приміщення ЦНАПу.

Програма U-LEAD, компонент 2. Створення центрів надання адміністративних послуг та підвищення поінформованості населення про місцеве самоврядування.

Експерти програми провели фокус-групове дослідження, робочі зустрічі із посадовими та службовими особами селищної ради, місцевими активістами з метою підтримка заходів для залучення громадян, підвищення обізнаності про ЦНАП та рівень впливу громадян на розвиток ЦНАП.
 
 

 

Оргкомітет.