Фото без опису

Досі вважаєте, що процес децентралізації обійде Вас стороною? Запевняємо, що це не так. Тож, аби бути готовими до майбутніх адміністративно-територіальних змін, пропонуємо вивчити це питання від «А» до «Я». Для цього 30 вересня о 09:30 у великій залі засідань Хмельницької обласної ради, БФ «Зміцнення громад» проводить тренінг у рамках реалізації проекту «Абетка децентралізації». Його мета – розповісти громадянам, що таке децентралізація, як згуртувати громаду і підготувати її до об’єднання.

Ви матимете унікальну можливість поспілкуватися і поставити запитання Олександру Солонтаю, провідному експерту із питань місцевого розвитку, виборчого процесу та організаційної роботи органів влади, а також перейняти досвід голів об’єднаних територіальних громад, які вже відчули на собі, що таке децентралізація.

До участі в тренінгу запрошуємо депутатів різних рівнів, сільських голів, представників громадських та благодійних організацій та активістів Хмельницького, Волочиського, Летичівського, Деражнянського, Старосинявського, Городоцького та Ярмолинецького районів*. Аби стати учасником заходу, заповніть заявку і відправте її на електронні адреси  decentralizaciia@mitsna-gromada.org.ua, decentralizaciia2016@gmail.com.

Нагадаємо, що проект «Абетка децентралізації» реалізовується БФ «Зміцнення громад» за фінансової підтримки американського «Національного фонду демократії» (National Endowment for Democracy, NED) і діятиме на території Хмельницької області до кінця грудня 2016 року.

Якщо у Вас виникли запитання, телефонуйте нам: (068) 448 95 01, Наталія.

Запрошуємо до плідної співпраці! Вивчаймо абетку децентралізації разом!

 

 

*Ми забезпечуємо довіз учасників на захід за наявності попередньої реєстрації.

Фото без опису