У малому залі засідань відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради, яке провів перший заступник селищного голови Андрій Карпушин за участю 28 членів виконавчого комітету. На виконком винесено такі питання:

  • Про внесення змін до селищного бюджету на 2017 рік. Доповіла: Кузьмич Мирослава Михайлівна - начальник управління фінансів виконавчого комітету селищної ради;
  • Про внесення змін та доповнень до рішення 24 позачергової сесії селищної ради сьомого скликання «Про затвердження переліку проектів будівництва та реконструкції об’єктів, що реалізовуються за рахунок субвенцій державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2017 році» від 28.09.2017 №02/2017. Доповів: Карпушин Андрій Андрійович, перший заступник селищного голови. Перші два питання виконкомом рекомендовано до розгляду на 26-ій черговій сесії селищної ради.
  • Про уточнення поштових адрес та присвоєння поштових адрес. Доповіла: Стегніцька Людмила Петрівна - завідувач сектору архітектури, містобудування виконавчого комітету селищної ради;
  • Про затвердження висновків житлової комісії. Доповів: Карпушин Андрій Андрійович, Перший заступник селищного голови.

Фото без опису

 

Підведено підсумки роботи виконкому, перший заступник селищного голови Андрій Андрійович наголосив на тому, що важливим кроком є внесення змін до селищного бюджету, що викликано питанням освоєння субвенції з державного бюджету на реконструкцію та будівництво водогонів у селах. Ці питання запропоновано винести на розгляд сесії селищної ради.

Прес-служба ОТГ.