Останній дзвінок – завжди хвиФото без описулююча  подія в житті  кожного - учнів, учителів та батьків, це як символ одного з родинних свят. 

У школах громади зібрали  урочисті лінійки : діти прийшли з пахучими весняними квітами, які дарували гостям та учителям, звучали українські  пісні про школу, тріпотів на вітрі  жовто-блакитний прапор, якого підняли в кожній школі, відмінникам урочисто вручали грамоти та слухали прощальні слова випускників,  вірші першокласників, хвилюючі напутні слова батьків.

  У Старосинявському НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст., гімназія»  на урочисту лінійку з нагоди Останнього  Дзвінка  був запрошений  голова Старосинявської селищної ради  Здебський Віталій Едуардович, якому  від педагогічного колективу навчального закладу було висловлено подяку за турботу про благоустрій гімназії,  котру визначили опорним навчальним закладом громади.  Голова селищної ради Віталій  Здебський  звернувся до  учасників свята словами:

                                              Шановні випускники, учні, вчителі та батьки!

   Дозвольте мені від депутатського корпусу Старосинявської селищної ради – Об’єднаної громади  та особисто від себе висловити щирі  вітання з  цим святом.

  Для випускників цей шкільний дзвоник справді останній. Сьогодні завершується важливий етап для вчорашніх школярів, і відтепер ви – наша надія на порозі нового, незвіданого, але цікавого і самостійного життя.

Протягом усіх років навчання поруч з вами були ваші батьки і вчителі. Разом із вами вони ділили ваші переживання і раділи вашим успіхам.  Тому дозвольте висловити вдячність педагогічному колективу та вашим батькам за клопітку працю навчання і виховання.

  Нехай мелодія останнього дзвоника залишиться у вашій душі  спогадом про безтурботне дитинство, а обраний вами шлях у доросле життя буде сповнений новими мріями і сподіваннями, добрими вчинками та яскравими подіями.

Щиро бажаю всім випускникам знайти свою життєву стежину, а головне – стати гідними громадянами нашої держави. Адже саме від ваших ідей, творчості думки, працьовитості залежить майбутнє України, рідного краю – нашої  Старосинявщини.

  Зі святом Вас!

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису Пам’ятні та  хвилюючі миті Останнього Дзвоника були у Адампільській ЗОШ І-ІІІ ступенів, де випускників привітав голова громади Віталій Здебський, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету селищної ради Олександр Пузирук.

  Щирі вітання адресувала випускникам та учням Старосинявської ЗОШ І-ІІ ст. №2 Світлана Лакуста, заступник селищного голови з питань виконавчого комітету.

  Теплі вітання від депутатського  корпусу селищної ради (ОТГ) та від голови громади В.Здебського передала для учасників свята Останнього дзвоника керуюча справами  апарату селищної ради Оксана Бондарчук.

 Випускники за бажанням відвідали церковні Фото без описухрами, де отримали благословення на самостійну  життєву дорогу. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

Фото без опису

Прес-служба ОТГ.