Фото без описуУ читальному залі Старосинявської центральної районної бібліотеки відбулось засідання «круглого столу» учасників АТО. В засіданні взяли участь заступник голови Старосинявської  селищної ради Лакуста С.В., заступник голови Старосинявської райдержадміністрації Ліщишина О.В., представники структурних підрозділів селищної ради та райдержадміністрації, учасники бойових дій АТО.

Світлана Віталіївна розповіла присутнім про те, що в Старосинявській селищній раді прийнято Програму діяльності громадської організації «Старосинявська спілка учасників АТО на 2016 – 2019 роки», на яку з бюджету селищної ради виділено 90 тис. грн. Повідомила, що 72 учасники АТО та члени їхніх сімей одержали грошову допомогу із селищного бюджету на загальну суму 37 900 грн. Детальніше ознайомила з порядком надання грошової допомоги та порядком зарахування на квартирний облік. Звернула увагу присутніх на наявність в центрі первинної медико-санітарної допомоги направлень для учасників бойових дій  в Хмельницький обласний госпіталь ветеранів війни.

Засідання відбувалось у формі діалогу. Учасники АТО висловлювались про проблеми, які виникають в них при поверненні додому, задавали багато запитань, на які отримали змістовні та конкретні відповіді від компетентних спеціалістів.

Фото без опису

Прес-служба ОТГ.