З метою організації навчання населення з питань пожежної та техногенної безпеки, а також вимог наказу МВС України від 11.09.2014 року № 934 «Про затвердження Порядку організації та проведення спеціальних об’єктових навчань і тренувань з питань цивільного захисту» 20.04.2017 року, на базі Старосинявської філії ПАТ «Хмельницькобленерго»  проведено спеціальні об’єктові навчання з питань цивільного захисту.

В проведенні спеціальних об’єктових навчань  взяли участь аварійні бригади Старосинявської РЕМ, Старосинявської дільниці ПАТ «Хмельницькгаз»,  чергове відділення 34-го  державного пожежно-рятувального поста Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області, підрозділ місцевої пожежної охорони с. Заставці, черговий наряд Старосинявського відділення  Старокостянтинівського ВП ГУ НП України в Хмельницькій області, адміністрація об’єкта.

У ході навчань особливу увагу  приділено відпрацюванню алгоритму спільних дій служб цивільного захисту Старосинявського району під час ліквідації надзвичайних ситуацій (подій), порядок евакуації в протирадіаційне укриття, яке знаходиться на території об’єкта.  Дані навчання надали можливість кожній службі оперативно попрацювати у створених  надзвичайних ситуаціях та навчитися  ліквідовувати наслідки, адаптуватися до оперативних спільних дій.

Прес-служба  РС  ДСНС.