Під час робочої наради керівників комунальних підприємств (організацій) селищної ради, яку провів голова громади Віталій Здебський за участю першого заступника селищного голови Андрія Карпушина, начальника КП «Старосинявський комунгосп» Ігора Федорчука, КП «Старосинявський центральний водоканал №1» Миколи Коломійця, в.о. старост наголошено на організації робіт із ямкового ремонту тих ділянок доріг в населених пунктах, де ще не проводили ремонту.

Є численна кількість звернень громадян врахувати пропозиції щодо висипання окремих вулиць, ремонту ділянок доріг у селах, зрозуміло, що за короткий час неможливо практично охопити усі 45 населених пунктів із загальною протяжністю доріг комунальної власності громади – а це понад 230 км, проте поступово роботи з даного напрямку продовжують в 2018 році. Працівники комунгоспу вивезли 92 т щебеню на ремонт вулиці Драгоманова у смт Стара Синява, 150 т щебеню в с.Залісся; враховуючи частку спів фінансування інвесторів «Разом з Кернел» вивезено 140 т щебеню на ямковий ремонт доріг в с.Пилявка. Дані роботи продовжуються.

 

Триває упорядкування прилеглої території до нового тротуару в смт Стара Синява на вулиці Грушевського, де КП «Старосинявським комунгоспом» організовано роботи із вивезення землі та розрівнення території. Організовано роботи із загортання центрального сміттєзвалища, працівниками комунгоспу проводиться щоденний благоустрій територій біля багатоповерхівок та громадських місць.

 

Враховуючи ситуацію із прибирання після свят, КП «Старосинявський комунгосп» звертається до жителів громади з проханням не викидати тверді побутові відходи на тротуари, не викидати гілки дерев, пляшки різних матеріалів. Засмічуючи території, де ви мешкаєте, робите насамперед незручності собі, окрім того за засмічення територій мінімальний штраф 340 грн., не кажучи уже за виховання та естетичне відношення людини до оточуючих, виховання підростаючого покоління в таких умовах.

 

КП «Старосинявський комунгосп».