Фото без описуЗ метою підвищення професійної майстерності вчителів 16 березня 2018 року на базі Пасічнянського НВК було проведено семінар вчителів хімії та географії на тему: «Розвиток критичного мислення засобами когнітивно–складних завдань на уроках географії та хімії, як шлях вдосконалення сучасного уроку».

З вітальним словом до учасників семінару-практикуму звернулася директор школи Руса Тетяна Василівна, яка презентувала свій заклад.

З основами критичного мислення, структурою сучасного уроку, упровадженням технологій розвитку критичного мислення учнів на уроках хімії та географії, ознайомила присутніх методист відділу освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради Фесюк Людмила Іванівна.

Творчу майстерність продемонстрували колегам Кривицька Галина Михайлівна та Глущак Наташа Назарівна провівши компетентністні уроки хімії в 10 класі «Місце елементів - металів у Періодичній системі, особливості будови атомів. Металічний зв'язок. Фізичні властивості металів.» (вчитель Глущак Н.Н.) та географії в 8 класі «Азовське море» (вчитель Кривицька Г.М.).

Для учасників семінару було проведено екскурсії до музею Знатних земляків, кімнати - музею історії села Пасічна та до спортивно-оздоровчого комплексу «Самсон».

Фото без опису

 

Підсумок семінару було проведено у формі круглого столу, під час якого учасники семінару ділилися враженнями, обмінювалися думками від побаченого та почутого. Запрошені вчителі відзначили високий професійний рівень педагогів, доцільність і практичність даного методичного заходу.

 

Методичний кабінет.