Фото без описуТравневі дні ознаменувалися гарним ювілеєм  - у  Тимощенко Ганни Миколаївни,  жительки  с.Паньківці,  якій виповнилося 95 років. ЇЇ приїхали привітати заступник селищного голови  з питань діяльності виконавчих органів ради Світлана Лакуста, директор  КП «Старосинявського РБК» Анатолій Лотишко  та  артисти РБК. Світлана Віталіївна привітала ювілярку, побажала міцного здоров’я, родинного тепла і затишку,  мирного неба і вручила  від працівників селищної ради  подарунок. Мелодійними піснями вітали  Ганну Миколаївну артисти РБК.

Народилася  Ганна  Тимощенко  20.05.1922 р. в с.Паньківці у селянський роботящій сім'ї. В сім'ї було 4 дітей - три сестрички і брат.

У 7 років пішла в школу, закінчила 3 класи. Із 16-ти років почала працювати, спочатку 5р. дояркою, потім 6 р. на свинофермі. В основному працювала у польовій бригаді, виконувала важку непосильну для жінки працю у часи післявоєнного відновлення господарства. Учасник війни, але безпосередньої участи у військових подіях не приймала у зв’язку із народженням у 1942 р. сина. 

Разом із чоловіком виростили  і виховали 6-ро дітей. Сьогодні живими є п'ятеро, усі пенсійного віку. Працювали в Україні.

Ганна Миколаївна має 10 онуків, 5 правнуків. На пенсію вийшла у 50 років. Отримала  дві  нагороди - "Мати-героїня".   Більше десяти років доглядає її дочка Галя. Діти та онуки турбуються станом її  здоров'я, користується заслуженим авторитетом у селі. Душевна, радісна, енергійна, прекрасно пам'ятає свої роки і багато цікавого може розповісти і не лише із свого життя, а і з життя України.


Прес-служба ОТГ.