Завдяки співпраці селищної ради (ОТГ) із  місцевими підприємцями  в с.Пилявка  встановлено новий паркан, який огороджує місцеве кладовище.В.о. старости  сіл Пилявка та Карпівці, депутат селищної ради Котик Віра Юріївна звернулась до голови громади Здебського Віталія Едуардовича, щоби  допомогти  організувати  виконання робіт по встановленню огорожі.

Жителями села Пилявка та працівниками  КП «Старосинявський комунгосп»  проведено  відповідні роботи із благоустрою у с.Пилявці. Варто відмітити, що сама громада села Пилявка запропонувала  навести лад  біля місцевого кладовища, оскільки це є пам’ятні місця, де покояться рідні.

Ініціативу підтримали  в.о. старости села Віра Котик та селищний голова Віталій Здебський, котрий зауважив, що усі заявки громадян та депутатські звернення будуть розглянуті і включенні в заходи до виконання відповідних програм розвитку, які були прийняті на сесії селищної ради, та враховуючи фінансову  спроможність громади – розпочнеться їх реалізація. Цей процес не одного тижня, в першу чергу будуть виконуватися ті запити, до яких долучаться інвестори, самі жителі сіл.

Прес-служба ОТГ.