23 вересня відбулося засідання виконавчого комітету, яке провів голова селищної ради Здебський Віталій Едуардович за участю 26 членів виконавчого комітету.  На виконкомі розглянули:

Порядок денний:

1. Про надання дозволу на зріз дерев.Інформував: перший заступник голови з питань діяльності  виконавчих органів ради Карпушин Андрій Андрійович 

2. Про присвоєння поштових адрес на гідротехнічні споруди літньоматочних ставів за межами села Уласово-Русанівка

3. Про присвоєння поштових адрес на гідротехнічні споруди зимувальних  ставів за межами села Уласово-Русанівка

4. Про присвоєння поштових адрес на гідротехнічні споруди  виросних ставів за межами села Уласово-Русанівка. Інформував: начальник відділу комунального майна, житлово-комунального господарства та інфраструктури виконкому селищної ради Мельник Володимир Іванович, котрий наголосив, що дані питання не є компетенцією селищної ради, тому заявникам варто звернутися до інших відповідних органів.

5.  Про утворення органу з приватизації при виконкомі селищної ради. Інформував: начальник юридичного відділу апарату селищної ради Шевчук Ігор Степанович. Було утворено групу із приватизації майна із семи чоловік: голови виконкому Здебського В., першого заступника з питань діяльності виконавчих органів ради  Карпушина А., секретаря Гарник І.,  начальник відділу комунального майна, житлово-комунального господарства та інфраструктури виконкому селищної ради Мельника  В., начальника юридичного відділу апарату селищної ради Шевчука І., головного бухгалтера селищної ради Синькович Н., начальника РС СНСУ в Хмельницькій області Матіяша В.

6. Про  Правила благоустрою на території Старосинявської селищної . Інформував: начальник відділу комунального майна, житлово-комунального господарства та інфраструктури виконкому селищної ради Мельник Володимир Іванович

7. Про надання дозволу на встановлення апарату для приготування гарячих напоїв в приміщенні Старосинявського НВК. Інформував: начальник відділу комунального майна, житлово-комунального господарства та інфраструктури виконкому селищної ради Мельник Володимир Іванович, котрий наголосив  на тому, що згідно санітарних правил у школах не можна встановлювати кавомати, але для чаю дозволяється. 

8. Про затвердження розпорядження №63/2016-р від 16 вересня 2016 року селищного голови  «Про Веб-сайт Старосинявської  селищної  ради у глобальній  інформаційній мережі Інтернет». Інформувала: керуючий справами апарату селищної ради Бондарчук Оксана Олександрівна, яка відмітила, що сайт нині переглядають громадяни інших  14  зарубіжних країн та працівники департаментів ОДА, Офісу реформ у Хмельницькій області. Запросила усіх до співпраці.

8. Про уточнення поштових адрес . Інформувала: секретар селищної ради Гарник Наталія Іванівна

9. Про зняття господарського номеру. Інформувала: керуючий справами апарату селищної ради Бондарчук Оксана Олександрівна

10. Про нумерацію квартир на вул. Лермонтова  смт. Стара Синява. Інформувала: керуючий справами апарату селищної ради Бондарчук Оксана Олександрівна. 

11.Про встановлення нумерації квартир в багатоквартирному будинку на вул. Червоноармійській  с.Адампіль. Інформувала: керуючий справами апарату селищної ради Бондарчук Оксана Олександрівна

12. Про визнання центральної вулиці смт. Старої Синяви вул. Грушевського пішохідною вулицею. Інформував: перший заступник голови з питань діяльності  виконавчих органів ради Карпушин Андрій Андрійович.

У розділі «Різне» члени виконавчого комітету розглянули ряд актуальних питань життєдіяльності сіл.

Прес-служба ОТГ.