Фото без опису   Селищний голова Здебський Віталій Едуардович зустрівся із представниками ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СиняваЖитлоБуд» - засновниками підприємства  з приводу введення в експлуатацію новозбудованого багатоповерхового будинку на вулиці Грушевського у Старій Синяві та подальшої співпраці в плані  розробки  нових інвестиційних проектів.

   На нараді  відзначено, що  готовність будинку складає 70 %  до здачі будинку, яку засновники планують у жовтні 2016 року,  планують завершити усі необхідні роботи для здачі будинку в експлуатацію, а саме: підключення будинку до усіх  комунікацій із підведенням до квартир:  водогону, світла, газопроводу  та каналізації. Відбувається штукатурка та облаштування під’їздів і  сходинкових маршів,   буде проведено благоустрій прилеглої території, викладені бруківкою доріжки,  місце для паркування авто. Прилегла територія буде облаштована клумбами  та місцями для відпочинку.

 Наразі інвестори планують розвивати та вдосконалювати нові бізнес-проекти громади, щоби спільними зусиллями працювати  на розвиток  Старосинявської ОТГ.

Фото без описуТОВ «СиняваЖитлоБуд» надали пропозиції продажу квартир у смт. Стара Синява:

Житловий будинок по вул. Грушевського, 9в  забезпечено комунікаціями:

центральне водопостачання (холодна вода); центральна каналізація; електропостачання; газопостачання; індивідуальний двоконтурний котел опалення і підігріву води; інтернет; благоустрій і освітлення території.

У будинку передбачено три варіанти планувань 2-3 кімнатних квартир:

2-кімнатні квартири 29,8/50,64 кв. м.,Фото без опису

3-кімнатні квартири 37,24/57,92 кв. м.,

3-кімнатні квартири 39,24/63,62 кв. м.

 Встановлення лічильників на газ, електроенергію та холодну воду. У квартирах є можливість вільного планування.

Ціна у запропонованому стані:  5900 грн./ кв. м. при 100% оплати. За умови оплати  частками - договірна.

Ціна під ключ з дизайнерським ремонтом: 8400 грн./кв. м. ($350)

За детальнішою інформацією звертатися за адресою: смт.Стара Синява, вул. Мончака,10 (другий поверх приміщення ПриватБанку)  Офіс компанії "Синява ЖитлоБуд".

конт. телефон: 0673842776,  0673836100.

Рекламний буклет в PDF - форматі

Прес-служба  ОТГ.