Фото без опису

Дорогі   жителі Старосинявської громади!


       Щиро вітаю вас із  Днем  Незалежності України!


Ці свята мають велике загальнодержавне значення як свята суспільної злагоди і миру, доброго єднання людей в ім'я процвітання рідної країни. 

Наш прапор – це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. У 1991 році наш народ зробив визначальний поворот в своїй історії, став творцем вільної, незалежної держави. 25 років тому здійснилася мрія багатьох поколінь українців– наша нація здобула право самостійно визначати свою долю у власній країні, а на карті світу з'явилася незалежна держава Україна.

Сьогодні від нас в великій мірі залежить, яким саме буде майбутнє нашої Батьківщини, зокрема і нашої громади.  Ми маємо зробити все, щоб позитивні зрушення в різних сферах життя перетворилися на стійкі тенденції. Міцним фундаментом неухильного поступу нашої держави сьогодні є відкрите демократичне суспільство, стабільність, якого ніхто й ніщо не зможе розхитати. 

У пріоритеті  роботи Об’єднаної  територіальної громади  – підвищення рівня життя людей і прагнення до всебічного розвитку нашого краю, який є частиною фундаменту країни. Враховуючи досвід минулих поколінь,  скажу, що тільки  спільними зусиллями в  майбутньому український народ побудує державу, засновану на принципах демократії, законності, взаємної шани, довіри і відвертого конструктивного діалогу. Запорука цьому - активна участь кожного з нас в долі Вітчизни, цілеспрямованість і кропітка праця. Тож давайте добрими справами будемо разом примножувати авторитет і могутність нашої країни, працювати на консолідацію суспільства з метою розвитку і процвітання рідного Старосинявського краю.

Дорогі старосинявці! Бажаю вам успішної реалізації намічених планів, міцного здоров'я, щастя, миру і добра в кожній оселі.

З повагою, селищний  голова                                                                         В.Здебський.

Фото без опису