Фото без описуУ с.Пилявка відбувся схід села, в якому  взяло участь до 30 жителів та перший заступник голови  з питань діяльності виконавчих органів ради  Андрій Карпушин, начальник  юридичного відділу апарату селищної ради Ігор Шевчук та головний спеціаліст відділу земельних відносин виконавчого комітету селищної ради  Віталій Шамрай.

На сході села села  в.о. старости, депутат селищної ради віра Юріївна Котик проінформувала про загальний стан справ у селі Пилявка, зупинилася на  найбільш  важливих  питаннях життєдіяльності села. Зокрема, створення громадського пасовища та відносин з орендарями земельних паїв, побудови водогону, оскільки у селі пропадає вода, а для потреб жителів та утримання господарства необхідно водопостачання. Попередньо ці питання було також обговорено із головою громади  Віталієм  Здебським.

Спеціалістами селищної ради було надано роз’яснення щодо виділення землі  для пасовищ згідно чинного законодавства,  проінформовано громаду села про розроблений проект із будівництва водогону, який  буде профінансовано після розподілу бюджетних коштів Старосинявської селищної ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Прес-служба ОТГ