На прохання мешканців села Адампіль відбулися загальні збори громадян с.Адампіль, на котрі запросили  селищного голову Віталія Здебського, депутати селищної ради Володимира Дворніцького та Олега  Лучіцького, в.о. старости сіл Адампіль, Липки Перекора Віктора Сосняка та представників місцевих підприємств.

У порядку денному виділялися питання:

  • заслуховування  інформації селищного голови про роботу  Старосинявської ОТГ в рамках розвитку села Адампіль;
  •  інформація керівництва АП НВП «Візит»  про діяльність  підприємства щодо  соціально-економічного  розвитку   с.Адампіль;
  • інформація  керівництва  ТОВ «ЕлеваторБудінвест» про діяльність  підприємства щодо  соціально-економічного  розвитку   с.Адампіль.

Виступив голова громади Віталій Едуардович Здебський, котрий проінформував про використання коштів з бюджету селища  та інвестицій  для розвитку  села Адампіль.

В обговоренні було акцентовано увагу мешканців на тому, що село Адампіль є дотаційним населеним пунктом громади, оскільки дає в бюджет надходжень в сумі  один мільйон гривень, а потребує для утримання  соціальної сфери  більше чотирьох мільйонів гривень, які додаються із селищного бюджету.

Виступили  представники керівництва  підприємств -  ТОВ «ЕлеваторБудінвест» та  АП НВП «Візит», які розказали про внески даних підприємств в розвиток соціальної сфери села Адампіль та  поділилися планами щодо подальшої участі  даних товариств в розвитку села Адампіль – щодо освітлення, підтримки соціальної сфери, ремонту доріг та криниць, інше.

За результатами зборів було прийнято рішення, в якому зазначалися проблеми, що потребують нагального вирішення Старосинявською селищною радою.

 

Прес-служба ОТГ.