Фото без описуБільше 15 років на початку вулиці Ватутіна, в центрі Старої Синяви, каналізаційна система знаходилась в неналежному стані, а нечистоти підтоплювали житловий будинок. Не кращою видалася ситуація  і на вулиці Івана Франка біля будинку №9, де протягом 10 років  не ремонтували каналізаційні споруди.  За ініціативи  голови об’єднаної територіальної громади  Віталія Едуардовича Здебського, начальника Старосинявського РС  ДСНС України в Хмельницькій області Валентина Матіяша було організовано ремонтні роботи з відновлення даних споруд.

 
Завдяки спільним зусиллям Старосинявської селищної ради,  Старосинявського  РС  ДСНС, КП «Старосинявський комунгосп» та КП «Центральний водоканал», враховуючи заходи селищної програми «Питна вода» Старосинявської селищної ради на 2016 – 2017 роки, прийнятої на сесії селищної ради в травні 2016 року,  та мешканців будинків  відновлено каналізаційні споруди на вулицях Івана Франка та Ватутіна.

На вул.  Івана  Франка мешканці  будинків зібрали кошти в сумі близько 5 тис. грн. і закупили 50 м труби,  залучаючи вантажну техніку ПП Джулія привезли закуплений пісок та щебінь для впорядкування місця каналізації. 


Голова громади Віталій Здебський  відмітив, що спільні проекти, де залучаються кошти і зусилля селищної ради, комунальних підприємств та самих жителів, дають оперативний     позитивний результат  у вирішенні  питань благоустрою, котрі не вирішувалися протягом десятків років. Головне, спільне бажання працювати згідно закону з громадою  і  справедливо підходити до вирішення проблем.
Загалом у селищі на сьогодні спільними зусиллями відновлено роботу близько 15 каналізаційних споруд.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Прес-служба ОТГ.