Цей день в Заліссянській ЗОШ І-ІІ ступенів був особливим. Усміхнені обличчя дітей, щасливий блиск в очах – всі зібралися на урочисту ­подію: відкриття оновленого спортивного залу, на який близько 40 тис. грн. із селищного бюджету виділили депутати селищної ради. Цієї події чекали у с.Залісся майже 7 років…



Звучать позивні, ведучі, учні 6 класу Назар Юрчишин та ­Ольга Денисенко, відкриваючи свято, запрошують до спортивного залу дітей, батьків, гостей, вчителів. Усіх вітають дзвінкоголосі першокласники: Аня Кравченко, Богдан Денисенко, Софія Колодій, ­Богдана Свинарик, Валерія Василишина.

Звучить Гімн України.

"Гостей дорогих ми вітаємо щиро, стрічаємо з хлібом, любов'ю і миром", - говорять ведучі. П’ятикласниця Софійка Присяжнюк підносить запашний коровай почесним гостям свята – голові Старосинявської селищної ради Віталію Здебському, начальнику відділу освіти, молоді, спорту та культури виконкому Старосинявської селищної ради Олександру Пузируку, приватному підприємцю, депутату районної ради Василю Юрчишину.

Особливо трепетна хвилина свята – покладання квітів до меморіальної дошки пам'яті Олексія Гереги, колишнього учня школи, який загинув під час бойових дій в АТО.

Знову звучать фанфари. Право перерізати стрічку надається Віталію Здебському та Олександру Пузируку, а ножиці на підносі їм подають першокласники Богдан Денисенко та Софія Колодій, які й отримують від гостей свята на згадку маленькі жовто-блакитні стрічечки.

"Вітаємо всіх, хто любить спорт, - говорять ведучі свята, - адже спорт – це одне з найцікавіших захоплень, він є засобом вияву фізичної досконалості, мужності, грації, краси. Мабуть, немає людини на землі, яка була б байдужа до спорту".

Слово для привітання надається почесним гостям свята, які вручають дітям подарунки на згадку про цей день.

Дорогі учні, працівники школи, батьки, шановні гості, - звертається до всіх директор школи Оксана Українець, - я теж, як і всі наші учні, чекала цього дня. Чекала довго – а це 7 років. І сьогодні я рада разом зі своїми учнями, що ми маємо такий чудовий спортивний зал. Впевнена, що в оновленому спортзалі народжуватимуться і нові рекорди, і майбутні чемпіони, які підкорятимуть спортивні п’єдестали України, світу та олімпійські висоти.

Директор школи висловила подяку тим людям, які своїми ­добрими справами захищають неоціненні скарби сущого і грядущого – здоров’я дітей. Особливу подяку висловлюють учні, батьки, педколектив школи голові Старосинявської селищної ради Віталію Здебському та начальнику відділу освіти, молоді, спорту та культури, Олександру Пузируку, які дали можливість вірити в чудеса, що збуваються в переддень Нового року. Слова вдячності заслуговують директор Старосинявської філії "Райз-Максимко" Роман Марценюк, який підтримав матеріально одним із перших, директор ФГ "Велес Агро М", С. Загородний, який допоміг з теплом та ремонтом; керівник ФГ "Агро-Весел" С. Кравчук, приватний підприємець В. Юрчишин, виконуюча обов’язки старости села Н. Юрчишина.

І найбільша подяка тим людям, які виконували ремонтні роботи, - колектив кочегарів Микола Денисенко, Сергій Бітнер, Володимир Патлань, Володимир Українець, члени батьківського комітету Олена Герега, Валентина Швець, Олександра Товпига, технічні працівники школи, учні 8 та 9 класів, всім членам педколективу.

На закінчення свята учні підготували флешмоб "Україна вперед". Звучить Гімн України, свято завершується.

Ми вбачаємо у дітях майбутнє країни,славу прадавніх віків, майбутніх олімпійських зірок. Ми щиро дякуємо, усім, хто допоміг відновити спортивний зал у нашій школі.


Від імені батьків – О. Колібаба, багатодітна мама.