Фото без описуСелищним головою Віталієм Здебським організовано робочу групу з метою перевірки виконаних робіт підрядними організаціями щодо будівництва, реконструкції мереж водогонів, побудованих у 2017-2018р.р., і які ввелися в експлуатацію.

Робоча група у складі: першого заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрія Карпушина, завідувача сектору (Інспекції) державного архітектурно – будівельного контролю Олега Ніколайця, спеціаліста (обхідного) водомереж КП «Старосинявського центрального водоканалу №1» Юрія Лукінова, інженера технагляду Віктора Гавчука, виконроба підрядної організації Олега Горбоноса, здійснила об’їзд мереж водогонів у селах: Лисанівці, Паньківці, Іванківці, Адампіль, Липки, Пасічна, Гречана.

При об’їзді в селах Пасічна і Гречана підключено побудовану свердловину до центральної мережі водопроводу, що дає можливість нормалізувати водопостачання до домогосподарств. У с.Іванківці (перша частина села) вода наявна у мережі водопроводу, розпочинаються індивідуальні підключення домогосподарств до мережі водопроводу. При повному завершенні реконструкції першої черги будівництва, розпочнуться роботи з реконструкції другої частини мережі водопроводу в селі із середини вересня.

Практично завершено огородження санітарних зон водонапірних башт, свердловин в усіх населених пунктах, де проводились роботи  з реконструкції мереж водопроводів.

Із середини вересня буде розпочато будівництво другої черги реконструкції об’єктів, що реалізуються за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2018 році, зокрема: реконструкція вуличних мереж водопостачання с. Пишки ; реконструкція вуличних мереж водопроводу в с.Ожарівка; реконструкція мереж водопостачання від артезіанської свердловини №2 с.Іванківці; реконструкція вуличних мереж водопроводу с. Бабине ; реконструкція вуличних мереж водопроводу від артсвердловини №2 с. Харківці ; реконструкція вуличних мереж водопроводу с. Йосипівка.

Паралельно будуть проводитись робочими бригадами, сформованими підрядними організаціями, індивідуальні підключення домогосподарств до центральної мережі водопроводів, побудованих в 2017-2018 р.р.

Фото без опису

 

Сектор (Інспекція) ДАБК.

 

Шановні жителі громади!

Підключення домогосподарств до центральних мереж водопроводів, які введені в експлуатацію, розпочато у липні. Щоб пришвидшити підключення до мережі водопосточання населення залучено працівників КП «Старосинявський центральний водоканал № 1» та робочі бригади будівельної організації «Вінницяпроектбуд».

Шановні мешканці, просимо вас віднестися з порозумінням до підключення ваших дворів до центральної мережі водопроводів, так як бажаючих багато, а можливості усіх разом підключити дуже швидко немає.

З повагою, селищна рада.