Фото без описуУ селах Адампіль, Липки, Перекора та Гончариха селищний голова Віталій Здебський провів загальні збори громадян з метою обговорення про індивідуальні підключення господарських дворів до центральної мережі водопроводів, що ввелися в експлуатацію у цих селах.

Обговорено ситуацію з приводу відрізку часу, протягом якого будувалися мережі водопроводів, вводилися в експлуатацію – ці питання вимагали значних об’ємів робіт з документацією, виконанням фактичних робіт, затвердженням відповідних висновків, проходженням експертиз, що вимагало чималих затрат часу і зусиль.

Селищний голова роз’яснив ситуацію щодо процесу індивідуальних підключень, щоби вода була в кожному дворі; обговорено умови індивідуальних підключень: скільки метрів від домогосподарства до центральної мережі водогону потрібно труби, які матеріали, встановлення кругів, лічильників, які види робіт потрібно виконати, відповідно, які складуться ціни кожному господареві. Також усі необхідні умови підключення будуть вказані в технічних умовах на підключення до мережі. 

Щоби ефективніше та швидше пройшли індивідуальні підключення до центральних мереж водопроводу, окрім КП «Старосинявський центральний водоканал №1», будуть залучені підрядники виконання робіт з підключень, які брали участь в будівництві та реконструкції водопроводів, - тобто робочі бригади, оснащені спеціальною технікою, обладнанням, і які оперативно працюватимуть над індивідуальними підключеннями домогосподарств до центральної мережі водопроводів. Розцінки на підключення до мережі визначаються в індивідуальному порядку.

Участь у зборах взяли: перший заступник селищного голови Андрій Карпушин, в.о. старости сіл Адампіль, Липки, Перекора Віктор Сосняк, в.о. старости с.Паплинці, Гончариха Юрій Скакун, представник підрядної організації Сергій Петренко.

Фото без опису

Прес-служба ОТГ.