У с. Чехи в умовах соціального партнерства керівником СФГ «Поділля» Андрієм Сопруком надано транспортні послуги на перевезення 300 тон щебеню, які закуплено селищною радою на ремонт доріг у селі.

Фото без опису

Завдяки співпраці селищної ради зі Старосинявською філією ТОВ «Поділля-Агропродукт» (с.Паплинці, керівник Р.Марценюк) в рамках угоди соціального партнерства у Паплинцях закуплено за кошти інвестора усі необхідні матеріали для освітлення, використано 272 тис. грн. Також надано допомогу на ремонт місцевої школи та дитсадка.

У рамках угод соціального партнерства селищної ради із благодійним фондом «Разом з Кернел» кернелівці закупили на вивезли: 200 т щебеню на ремонт доріг в с.Іванківці; 200 т щебеню - села Пилявка, Карпівці; 100 т – с.Дубова, 600 т щебеню закуплено для ремонту проїжджої частини в с.Пилява. 15 тис. грн. представники агрокомпанії виділили для закупівлі постільної білизни та посуду для вихованців Заставецького ДНЗ; у Пилявську ЗОШ І-ІІІ ст. придбали будівельні матеріали для ремонту приміщення. У с.Гончариха на місцеве кладовище закупили ворота і хвіртку. У с.Паньківці, де завершено реконструкцію першої частини водогону, закупили більше 2 км труби для водогону.

ТОВ СП «Нібулон», співпрацюючи із селищною радою, згідно угод соціального партнерства закуплено і вивезено на критичні ділянки сільських доріг населених пунктів Дашківці – на вулицях Центральна та Коцюбинського, та Буглаї – вул. 8 Березня. 250 тон щебеню. Селищною радою організовано роботи із грейдерування вуличних доріг в цих селах.

435 т щебеню закуплено агрофірмою «Нібулон» для належного ремонту двох вулиць с.Нова Синявка – Кармелюка та Набережної. Селищною радою організовано роботу грейдера.

ТОВ «Хмільницьке» виділено кошти на ямковий ремонт вуличних доріг в с.Пишки , вулиці - Молодіжна (30 т), Слобідська (30т), Подільська (40 т), та вулиця Миру с.Ожарівка – 20 т.

ФГ «Велес-Агро-М» надано спонсорську допомогу на придбання інвентаря в Заліссянський Будинок культури на суму 31 тис. грн.; ТОВ «Поділля-Агропродукт» виділили 3,5 тис. грн., депутат селищної ради Михайло Ганах – 5 тис. грн., орендар земель Кравчук С.В. ФГ «Новосинявське» - 1000 рн.

За сприянням П.В.Юрчишина надано допомогу у виготовленні проектно-технічної документації на дороги в с.Адамполі.

ТОВ «Енселко-Агро» закупили вхідні двері в адмінбудинок с.Харківці, надали водоемульсійну фарбу – 10 л, 25 кг цементу для проведення благоустрою.

ТОВ «Агро-Регіон- Івки» закупили щебінь для проведення ямкового ремонту окремих вулиць с.Мисюрівка, Івки.

ДП ДГ «Пасічна» надало спонсорську допомогу жителям с.Пасічна із вивезення сміття, постійно надають допомогу продуктами харчування вихованцям місцевих ДНЗ, НВК, афганцям, учасникам АТО.

У с.Мшанець завдяки співпраці з ТОВ «Хмільницьке» агропромхолдингу «Астарта-Київ» ВП АФ «Надія Пишки» організовано вивіз сміття з території місцевого кладовища.

Селищна рада від імені селищного голови Віталія Здебського, депутатів та членів виконкому селищної ради дякують усім керівникам агроформувань та інвесторам, хто долучився до співпраці у І півріччі 2018 року, і допоміг жителям вирішити питання, що потребували термінового реагування. Завдяки вашим діям та спільній справі на розвиток сіл вирішено чимало питань.


 

Прес-служба ОТГ.