Фото без опису3 серпня 2018 року в рамках робочого візиту до Рівненської, Волинської, Івано-Франківської, Чернівецької та Хмельницької областей Старосинявську об’єднану територіальну громаду відвідав Надзвичайний та Повноважний Посол Швеції в Україні пан Мартін Хагстрьом.

Метою зустрічі були обговорення актуальних питань громади та відвідування Центру надання адміністративних послуг Старосинявської селищної ради. До зустрічі долучився Яцковський Сергій Віталійович, директор Хмельницького Центру розвитку місцевого самоврядування.

Пан Посол поспілкувався із селищним головою Віталієм Здебським з питань стратегічного розвитку населених пунктів громади, визначення проблемних ділянок роботи та шляхів їх вирішення. Окремо акцентовано увагу на діяльності Центру надання адміністративних послуг, який створено за сприяння програми “U-LEAD з Європою”, яка фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Пан Мартін ознайомився із організацією роботи Центру, оснащеного відповідно до європейських стандартів. Комфортні умови надання адміністративних послуг жителям громади – результат співпраці міжнародної програми та Старосинявської ОТГ, чудовий приклад процесів децентралізації в Україні.

На згадку про візит Посол Швеції в Україні пан Мартін Хагстрьом залишив подарунок для наймолодших відвідувачів ЦНАПу – книги шведських авторів, викладені українською мовою.

Фото без опису

ЦНАП.