Фото без опису11 червня рятувальники Старосинявського районного сектору здійснили патрулювання та провели профілактично-роз'яснювальну роботу у місцях масового відпочинку громадян на водних об'єктах. Головною метою заходу було попередити виникнення пожеж у природних екологічних системах та купання в призначених для цього місцях.

Під час патрулювання рятувальники довели до відпочивальників правила безпечної поведінки при перебуванні у природних екологічних зонах. Зокрема, надзвичайники звертали увагу на заборону розпалювання багать у лісопаркових зонах, нагадували, що не можна кидати непогашені сірники чи недопалки, а також закликали проявляти обережність під час відпочинку біля водойм, та подинокого купання. Крім того, акцентували увагу батьків на необхідності догляду за дітьми, не залишати їх без відповідного нагляду та постійно контролювати розваги.

Для більш детального ознайомлення із заходами безпеки рятувальники вручили відпочивальникам профілактичні пам’ятні з питань безпечної поведінки у різних життєвих ситуаціях.