Фото без описуЗ метою недопущення виникнення пожеж та загорань в екосистемах, а також запобігання трагічних випадків на водоймах, 14 червня рятувальники Старосинявського районного сектору ГУ ДСНС України у Хмельницькій області за участі правоохоронців та лісокористувачів здійснили патрулювання та профілактичні рейди місць масового відпочинку громадян у лісових масивах та біля водойм.

Надзвичайники нагадали відпочивальникам правила безпеки у різних ситуаціях, акцентували увагу на заборону розведення багать у лісових масивах та біля місць збирання зернових культур, а також довели порядок дій у разі виникнення пожеж, виявлення вибухонебезпечних предметів тощо. Крім того, рятувальники нагадали батькам про необхідність догляду за дітьми та відповідного контролю за їх розвагами.

Відпочивальники з розумінням поставилось до профілактичних заходів, уважно вислухували поради рятувальників та запевняли, що намагатимуться завжди дотримуватись правил безпеки у повсякденному житті. Під час профілактичних заходів надзвичайники розповсюдили тематичні пам’ятки та листівки.