Фото без описуРятувальники Старосинявського районного сектору провели пожежно-тактичне навчання на елеваторі в селі Адампіль Старосинявського району.

До проведення навчання були також залучені служби взаємодії та добровільна пожежна дружина підприємства. Захід мав на меті перевірку готовності служб взаємодії до виконання дій за призначенням у разі загрози та виникнення пожежі на об'єкті переробки та зберігання зерна.

За тактичним задумом, внаслідок порушення технологічного процесу виникло загоряння зерносушарки. Рятувальники у складі ланки газодимозахисної служби приступили до ліквідації умовної пожежі.

Крім того, на підприємстві було проведене спеціальне протипожежне заняття, під час якого усі працівники об'єкту дізналися не лише про можливі небезпеки технологічного процесу на підприємстві, але й відпрацювали практичні навички з користування вогнегасниками, встановлення пожежних колонок на гідранти та подачу пожежних стволів на гасіння та захист сусідніх будівель.

Фото без опису

Рятувальники в свою ж чергу дізнались де знаходяться під’їзди до будівель та споруд, пожежних гідрантів та водоймищ їх місткість та шляхи проїзду до них.

Як зазначив керівник навчань, загалом усі служби взаємодії впоралися із поставленими завданнями. Діяли злагоджено, чітко й оперативно, що у разі виникнення будь-якої надзвичайної ситуації допоможе колективу підприємства разом з екстреними службами швидко ліквідувати її наслідки.