Фото без описуМузика - це чудодійний засіб залучення до добра, краси, людяності і духовності, цей вислів ще раз підтвердили глядачі, які зібрались  у Старосинявській  та Пасічнянській музичних школах на випускні  вечори.

12  творчих  юних особистостей  Пасічнянської ДМШ  та   6  Старосинявської ДМШ стали випускниками і  в  цей день отримали атестати про закінчення школи.  Жарун Анна  із Пасічнянської ДМШ  отримала  атестат  із відзнакою,  показала  високі результати на обласних та всеукраїнських конкурсах,  і це не дивно, адже за результатами  різноманітних конкурсів, які  відбувалися  цьогоріч, роботу Пасічнянської  музичної школи  високо оцінено.

До уваги глядачів, якими були рідні, батьки, учителі та друзі, юні таланти шкіл представили свої найкращі номери, намагалися здивувати розмаїттям музичних інструментів, подарували  справжні хвилини насолоди музикою і шляхетністю музичного мистецтва. Зі сцени лунали  хвилюючі композиції вокальних ансамблів, фортепіано, ударних інструментів, вишукані мелодії  гітари.  (Див. відео.)

Багато хто з випускників продовжить навчання  у спеціалізованих вищих навчальних закладах, і побудувавши свою музичну кар’єру, з гордістю буде згадувати, що першим мистецьким навчальним закладом були їхні рідні  музичні  школи у Старосинявській громаді. 

Фото без опису

 

Відділ культури,  національностей, релігії та туризму

виконкому селищної ради.