У Цимбалівському НВК «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів, ДНЗ» навчається 36 учнів. Несподівано із ладу вийшов комп’ютер навчального закладу, за допомогою якого учителі здійснювали підготовку школярів…

Фото без опису

Педагоги цього навчального закладу шукали вихід із ситуації, адже за допомогою комп’ютерної техніки практично неможливий рух вперед в сучасному світі інформаційних технологій, де учителі відкривають світ для підростаючого покоління, використовуючи техніку для підготовки занять, враховують індивідуальні особливості кожного учня, розробляють методи подачі матеріалу на основі фактів, оновлень інформаційного простору.

Педагогічний та батьківський колективи звернулися до селищного голови Віталія Здебського та депутата селищної ради від округу Пушкаря Володимира Васильовича з проханням вирішити це важливе питання.

Голова громади Віталій Едуардович Здебський, обговоривши проблему із депутатом Володимиром Пушкарем та заступником селищного голови Світланою Лакустою, начальником відділу освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету селищної ради Олександром Пузируком, вирішив питання і допоміг учасникам навчального процесу отримати сучасний комп’ютер.

Нещодавно депутат селищної ради Володимир Пушкар зустрівся із учнями школи та вчителями і вручив сучасний комп’ютер для навчального процесу.

Учні та учителі школи щиро вдячні за допомогу і взаєморозуміння депутату селищної ради В.Пушкару та селищному голові В.Здебському.

 

Педколектив Цимбаліського НВК.