У малому залі засідань селищної ради   відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Старосинявської селищної ради, в роботі взяли участь 6  членів комісії із 11.  

Секретар комісії Галина Паращина ознайомили присутніх із змістом протоколів та характеристиками на правопорушників, які розглядали в присутності правопорушників. Комісія розглянула 9 протоколів про адмінправопорушення, що в основному стосувалися неправдивого виклику спецслужб, порушення режиму тиші в нічний час в багатоповерхівці у Старій Синяві.

Один протокол розглянуто про порушення правил благоустрою, складений відділом контролю за благоустроєм району Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації. Такий протокол розглядається згідно Кодексу за місцем прописки правопорушника, мінімальний штраф становить 340 грн.

Члени адмінкомісії розглянули  характеристики правопорушників, у присутності правопорушників обговорено факти, зазначені в протоколах, члени адмінкомісії  внесли свої пропозиції, які поставлено на голосування. Комісією  складено 9 постанов про правопорушення  на загальну суму   850  грн.

Прес-служба ОТГ.