Сонечко всміхається,

Радіє все довкола,

Я поспішаю стрітися

З тобою, моя школо!

4 травня п’ятдесят майбутніх першокласників Нової української школи завітали на День відкритих дверей у Старосинявський навчально – виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, гімназія» імені Олександра Романенка.

Фото без опису

 

«Сьогодні день відкритих сердець, щирих усмішок та радості зустрічі! Зустрічі з вами, дорогі діти, шановні батьки! Саме сьогодні у вас є можливість переконатися в тому, що в нашій гімназії створені всі умови для гармонійного розвитку, якісного навчання і виховання наших дітей.

Дорогі малята! Сьогодні ви вперше переступили поріг нашої школи. Прихід до школи – це один з найщасливіших днів для дитини. Діти приходять сюди, щоб пізнати нове, навчитися читати, писати, рахувати, а також бути хорошими людьми…» - з такими словами до гостей звернулися вчителі початкових класів Висоцька Любов Василівна та Чемерис Тетяна Миколаївна, які з 1 вересня 2018 року навчатимуть перших учнів Нової української школи.

Учні початкових класів разом зі своїми класоводами підготували цікаву розважально – концертну програму, активними учасниками якої були майбутні першокласники. Екскурсія по школі, гостинне чаювання у шкільні їдальні, інтерактивні ігри залишили приємні враження у всіх присутніх.

Несподіваною стала зустріч дітей з Мудрою совою, яка після «веселого іспиту» вручила сертифікати про зарахування їх до першого класу.

Щиро по – батьківськи привітав майбутніх учнів і подякував батькам за вибір та довіру до навчального закладу директор НВК Олександр Миколайович Ткачук.

Фото без опису

 

Ми чекаємо вас, дошкільнята,

Восени у шкільний перший клас!