Фото без описуУ Старосинявській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів №1 відбувся районний семінар на тему: «Соціалізація молодших школярів шляхом впровадження інтерактивних та інформаційних технологій освітнього процесу». З презентацією про школу виступив директор школи Руслан Мирославович Кравчук.

Учасники семінару відвідали інтегрований урок з математики, природознавства та трудового навчання в 1 класі на тему: «Лічба в межах 20. Розвязування задач на віднімання» - вчитель Бабенко Оксана Володимирівна.

Нестандартний урок-сюрприз з математики в 2 класі з елементами інтерактивних та інформаційних технологій на тему: «Таблиця множення числа 6. Розвязування задач» - вчитель Городецька Зоя Василівна.

Проведено майстер-клас «Тепло сімейного вогнища» вчителем Василенко Оксаною Василівною та тренінг «Вчимося товаришувати за курсом «Вчимося жити разом».

Методист відділу освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради Валентина Ніколаєць зауважила, що педагоги, які володіють новими методами, успішно долають ці перепони, і завдяки цьому вони стають кращими вчителями і справжніми друзями своїх учнів.

 

Відділ освіти, молоді, спорту, культури

виконавчого комітету селищної ради.