Десятки звернень громадян, спрямовані до селищного голови Віталія Здебського протягом двох років з часу діяльності Старосинявської Об’єднаної Територіальної громади, стосувалися наведення в належний стан тротуарів в центрі Старої Синяви.

 

Особливо наголошували жителі селища на ремонті тротуару по вулиці Грушевського, по якому рухаються пішоходи до Старосинявського НВК, йдуть до дитсадка «Зернятко» мами із дітьми, візками із малюками, прямують до лікарні, до реабілітаційного центру «Надія»…

Дане питання обговорено членами виконавчого комітету та депутатами селищної ради, прийнято рішення виділити на капітальний ремонт тротуару по вул. Грушевського смт. Стара Синява -507 241,00 грн. Процедура освоєння даної суми вимагала дотримання усіх правил згідно чинного законодавства (договір на виконання робіт, Проектно-кошторисна документація , експертиза, роботи з технагляду). Таким чином реалізовано одне із основних завдань Програми розвитку будівництва, реконструкції, ремонту та утримання вулиць і доріг комунальної власності Старосинявської селищної ради на 2016-2019 роки.

Підрядником виконано роботи в повному обсязі. На даний час тривають роботи із капітального ремонту прилеглої території по вулиці Івана франка , між будинками №22 та – вулиці Ватутіна, № 26.

 

Прес-служба ОТГ.