У районному Будинку культури відбулися урочисті заходи, присвячені Дню органів місцевого самоврядування в Україні. 

Працівниками районного Будинку культури, Старосинявської ДМШ та відділом культури, національностей, релігій та туризму виконавчого комітету селищної ради  організовано святковий концерт за участю творчої молоді краю.

Фото без опису

 

Голова  Старосинявської об’єднаної територіальної громади Віталій Здебський  відкрив захід:

  • Шановні жителі громади, депутати районної та селищної  рад, члени виконавчого комітету, працівники селищної ради та ветерани органів місцевого самоврядування!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!

Варто зазначити, що місцеве самоврядування є основою громадянського суспільства, вираженням ініціативи людей. Велика роль у цьому процесі належить депутатам місцевих рад, які представляють інтереси своєї територіальної громади.

Повсякденними турботами людей сьогодні переймаються не лише депутати, які входять до складу місцевих рад, а й члени виконавчого комітету, службовці органів місцевого самоврядування, які беруть участь у вирішенні багатьох питань. Це свято нашої громади, громади кожного села, селища, кожного їх мешканця. Відзначення цього свята є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців, реалізації їх права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні.

Діяльність селищної ради є відкритою, прозорою та спрямованою лише на одне – на задоволення життєвих потреб мешканців громади. Нині на порядку денному ще багато проблем, розв’язання яких дасть можливість Старосинявщині розвиватися стабільно, впевнено дивитися в майбутнє. А визначальну роль у вирішенні життєво важливих питань відіграють саме органи місцевого самоврядування.

Висловлюю  вдячність депутатам місцевих рад, працівникам органів місцевого самоврядування, які демонструють самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі. Саме вони, представляючи інтереси громади, тим самим забезпечують право кожного з нас бути почутим.

Завдяки  роботі  депутатського корпусу селищної ради, структурних підрозділів  та виконавчого комітету селищної ради сьогодні вдається не лише вирішувати чимало непростих питань, а й реалізовувати багато перспективних планів та задумів.

Особливі слова подяки ветеранам самоврядування, які зараз перебувають в залі, котрі віддали частину своєї душі в його становлення та розвиток. Нехай їхній багатий досвід роботи в органах самоврядування стане частиною творчої роботи кожного з нас.

Уклін і шана вам, дорогі старосинявці, за любов до рідного краю, самовіддану щоденну працю, високу активність у громадсько-політичному житті, непереборне бажання та здатність здолати усі негаразди. Сердечно бажаю усім, хто працює на благо територіальної громади, кожній родині, кожному мешканцю міцного здоров`я, достатку й благополуччя.

Нехай усі життєві негаразди обходять вас стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє Старосинявської громади додають сили і наснаги!

Голова громади Віталій Здебський виконав почесну місію – передав вітання із професійним святом від голови обласної ради Михайла Загородного та передав грамоти та подарунки від обласної ради:

  • Депутату селищної ради Симчишиній Галині Григорівні
  • Члену виконавчого комітету, директору Старосинявського РЕМ Чернишу Олегу Вікторовичу.

Ведучі заходу Зоя Ткачук та Олег Поліщук оголосили хвилину мовчання за загиблими учасниками бойових дій в зоні АТО та тими ветеранами органів місцевого самоврядування, котрих немає з нами - доручено заступникам селищного голови Андрію Карпушину та Світлані Лакусті покласти квіти до меморіальної Дошки  колишньому селищному голові Олександру Романенку.

Керуючий справами апарату селищної ради Оксана Бондарчук  зачитала розпорядження голови селищної ради «Про нагородження Почесними грамотами до Дня місцевого самоврядування»,  селищний голова Віталій Здебський вручив грамоти та подякував за роботу  і співпрацю нагороджуваним.

«Враховуючи велике значення місцевого самоврядування для розвитку народовладдя, демократизації суспільних відносин та зміцнення української державності, вагомий особистий внесок у становлення і розвиток територіальної громади Старосинявського району, за плідну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування в  Старосинявському районі та з нагоди Дня місцевого самоврядування,  керуючись ст. 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

нагороджено  грамотою Старосинявської селищної ради:

Депутатів Старосинявської селищної ради:

  • Підопригору Марію Миколаївну
  • Омельчак Марію Іванівну
  • Кондратюка Володимира Олександровича
  • Назаренко Любов Василівну

Членів виконавчого комітету Старосинявської селищної ради

  • Німця Богдана Петровича, начальника відділу культури, національностей, релігії та туризму Старосинявської селищної ради
  • Федорчука Ігоря Юрійовича, начальника КП «Старосинявський комунгосп»
  • Коломійця Миколу Даниловича, директора КП «Старосинявський ЦВК№1»
  • Куцоконя Віталія Миколайовича, начальника відділу з питань державної реєстрації виконавчого комітету Старосинявської селищної ради.

В.о.старостів та діловодів сіл Старосинявської селищної ради

  • Шеремету Галину Олександрівну, в. о. старости сіл с. Пасічна, Гречана, Рідкодуб
  • Гурину Катерину Андріївну, діловода сіл Сьомаки, Буглаї, Дашківці, с. Хутора Дашківський;
  • Котика Віктора Михайловича, в.о. старости с.Цимбалівка, Яблунівка,
  • Стадника Григорія Михайловича, во. старости с.Ожарівка, Пишки
  • Заїкуна Миколу Володимировича, в.о. старости с.Мшанець
  • Сідорука Дмитра Миколайовича, в. о. старости сіл Бабино, Дубова.
  • Кучер Любов Володимирівну, діловода сіл Адампіль, Перекора , Липки

Начальників та спеціалістів структурних підрозділів Старосинявської селищної ради:

  • Тарнавську Ольгу Василівну, бухгалтера централізованої бухгалтерії Старосинявської селищної ради
  • Гноянко Інну Сергіївну – заступника начальника управління фінансів виконавчого комітету селищної ради
  • Новохатську Олену Миколаївну, секретаря керівника Старосинявської селищної ради
  • Сивопляс Наталію Володимирівну, головного спеціаліста відділу освіти, молоді, спорту та культури виконкому Старосинявської селищної ради,
  • Чорного Петра Васильовича, директора комунальної бюджетної установи Старосинявської селищної ради Територіальниї центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)
  • Струтинську Олену Дмитрівну, завідувача комунальної установи «Трудовий архів» Старосинявської селищної ради
  • Окоманчук Ганну Вікторівну, начальника відділу реєстрації місця проживання фізичних осіб.

Щирі вітання та слова подяки висловив селищний голова Віталій Здебський ветеранам органів місцевого самоврядування, які десятки літ працювали в органах місцевого самоврядування і внесли свій особистий внесок в розвиток сфери. Ветеранів запросили на сцену, працівники селищної ради вручили їм квіти та в дарунок – пісенні виступи.

Щирі вітання адресували присутнім та вручили грамоти голова районної ради Василь Франчук, заступник голови райдержадміністрації Оксана Ліщишина, які виконали почесну місію – вручення грамот та подарунків від обласної ради, нагородили спільними грамоти  районної ради та райдержадміністрації  депутатів районної рад та працівників органів місцевого самоврядування.

Урочисті виступи керівництва району перепліталися із  творчими номерами, які дарували зі сцени РБК артисти та молодь, виступив  зразковий оркестр народних інструментів під керівництвом директора ДМШ Сергія Кучера.

Фото без опису


 

Прес-служба ОТГ.