На базі Старосинявської ЗОШ І-ІІ ступенів №2 проводився турнір з настільного тенісу, організований спільно селищною радою, відділом освіти, молоді, спорту та культури виконавчого комітету селищної ради, колективом Старосинявської ДЮСШ.

Участь в турнірі взяли 10 жителів Старої Синяви, які захоплюються грою в теніс. У змаганнях вибороли перше місце - Віталій Колісник друге місце – Олег Мусат, третє місце – Ігор Забурмиха.

Начальник відділу освіти, молоді, спорту та культури виконавчого комітету селищної ради Олександр Пузирук привітав переможців турніру та вручив грамоти селищної ради за перемогу та участь в районному турнірі з настільного тенісу, приуроченому до 74-річниці визволення Старосинявського району від фашистських загарбників.

Учасники турніру з начальником відділу освіти обговорили започаткування щорічного турніру з настільного тенісу в перших числах березня, який присвятити пам’яті Валерія Васильовича Забурмихи, людині, яка віддала усе своє життя розвитку фізкультури і спорту на Старосинявщині.

 

 

Колектив ДЮСШ.