Дорогі ветерани! Шановні захисники Вітчизни! 

Прийміть щирі вітання з нагоди  Дня пам'яті та примирення і 72-ї річниці Перемоги  над нацизмом у Другій світовій війні.  У цей славний день ми знову повертаємося до незабутнього травня 1945 року, щоби з глибокою повагою згадати тих, хто виборов для нас мир у  запеклих боях.

Особливі слова подяки  дозвольте висловити вам, ветерани, учасники бойових дій Великої Вітчизняної війни, за стійкість і мужність, мирне небо над головою.

Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету селищної ради та особисто від себе висловлюю  глибоку шану всім, хто виборював перемогу в жорстоких боях і самовіддано трудився в тилу. Ми ніколи не забудемо, що на  долю фронтовиків випали найважчі випробування в післявоєнні роки. Своїми руками вони підняли з попелу вщент зруйновані міста і села, фабрики і заводи, відбудували країну.

Низький уклін, вічна пам’ять і слава визволителям, котрі зі зброєю в руках захистили свободу і незалежність нашої країни, і які самовіддано працювали задля Перемоги. 

Напередодні цього світлого дня бажаю Вам, дорогі наші фронтовики, великого щастя, здоров’я, оптимізму та активного довголіття! Нехай у Ваших родинах панує злагода і спокій, а оселі повняться достатком!

Зі святом вас!


                               З повагою, селищний  голова  Віталій  Здебський.