У залі центральної районної бібліотеки завершив роботу навчальний тренінг на тему «Знання та навички щодо окремих адміністративних послуг та їх груп» в рамках програми «U-LEAD» з Європою, яка є міжнародною програмою, що фінансується Європейським Союзом та його країнами – членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Фото без опису

 

У даному тренінгу взяли участь головний спеціаліст – юрисконсульт виконавчого комітету Старосинявської селищної ради Галина Паращина, провідний спеціаліст відділу економічного розвитку, торгівлі та інвестицій виконавчого комітету Старосинявської селищної ради Людмила Панчук, завідувач сектору архітектури, містобудування виконавчого комітету Старосинявської селищної ради Людмила Стегніцька, начальник відділу з питань державної реєстрації виконавчого комітету Старосинявської селищної ради Віталій Куцоконь, спеціаліст відділу з питань державної реєстрації виконавчого комітету Старосинявської селищної ради Тетяна Ситніцька, начальник відділу реєстрації місця проживання фізичних осіб виконавчого комітету Старосинявської селищної ради Ганна Окоманчук, головний спеціаліст відділу реєстрації місця проживання фізичних осіб виконавчого комітету Старосинявської селищної ради Тетяна Савченко.

Даний захід став корисним кожному учаснику, в доступній формі передано способи та методи праці з різними службами, відвідувачами ЦНАПу, роз’яснено обов’язки адміністраторів.

Посадові особи відділу реєстрації місця проживання фізичних осіб виконавчого комітету Старосинявської селищної ради виконавчого комітету селищної ради взяли участь в роботі навчального тренінгу, який проводила U-LEAD (міжнародна програма, яка фінансується за рахунок донорської підтримки Європейського Союзу). На навчанні розглядалися питання реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання, оформлення та видача паспорта громадянина України у формі ІD картки та адміністративні правопорушення. При обговоренні даних питань дізнались про досвід практичної роботи в даній сфері діючими Центрами надання адміністративних послуг в м. Івано-Франківську та Луцьку. А також обговорили проблемні питання та можливі шляхи їх вирішення при наданні адміністративних послуг таких як реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання, видача довідок та ін. задля покращення обслуговування громадян нашого району.

Також тренінг відвідали працівники ЦНАПу райдержадміністрації, начальник відділу РАЦС, працівники управління соціального захисту населення райдержадміністрації.

 

Відділ реєстрації місця проживання фізичних осіб.