Теплі хвилини спілкування отримали учасники заходів, які проходили в районному Будинку культури з нагоди трьох дат в календарі.

Старосинявською селищною радою організовано та проведено заходи з нагоди:  7 березня 2018 р. – 74-та річниця визволення Старосинявського району від фашистських загарбників;  9 березня  2018 р. – 204 річниця від дня народження  Великого Кобзаря Тараса Шевченка, 8 – березня – Міжнародний жіночий день, в рамках яких  відбулося   покладання  квітів до Меморіалу Слави та пам’ятника Великому Кобзарю, Меморіальної Дошки героя АТО Олександра Романенка. На площі запалено Вічний  вогонь.

Фото без опису

 

Концертна програма розпочалася із пісенних вітань від артистів РБК та талановитої молоді краю.

До слова запрошено голову Старосинявської ОТГ – Здебського Віталія Едуардовича:

Шановні учасники заходу!

Кожного року в цей день ми з вами згадуємо про три дати в календарі:

Сьогодні 7 березня 2018 р. минає 74-та річниця визволення Старосинявського району від фашистських загарбників. Скільки б років не минуло з того часу, ми завжди будемо пам’ятати наших дідів та прадідів, які поклали своє життя за мир на землі, відали здоров’я та сили, щоб їхні діти жили на своїй території у злагоді … Вічна їм пам'ять!

9-го березня  2018 р. вся Україна та українська діаспора буде відзначати 204-ту річницю народження Великого Кобзаря Тараса Шевченка. Його думи та полум’яне слово відображали прагнення трудового люду до кращої долі. Його сильний патріотичний дух іі тепер допомагає нації боротися проти свавілля на сході України, відстоювати мир в рідному краї і краще майбутнє.

Завтра –тепла і приємна дата - 8 березня – Міжнародний жіночий день. З чим дозвольте мені привітати усіх жінок Старосинявської громади!

Бажаю натхнення і щастя, вагомих успіхів у всіх справах, високих професійних досягнень, здійснення заповітних мрій, оптимізму, добра і благополуччя, миру та злагоди.

Зі святом Вас!

Голова громади вручив грамоти селищної ради та корзинки з квітами нагороджуваним.

За сумлінну працю, добросовісне виконання своїх професійних обов’язків та з нагоди Міжнародного жіночого дня нагороджено:

  • Матіяш Наталію Вікторівну, лікаря кардіолога Старосинявської ЦРЛ,
  • Максимович Наталію Василівну , соціального робітника с.Дашківці Старосинявського територіального центру соуціального обслуговування (надання соцільних послуг),
  • Навойтко Наталію Володимирівну, робітницю з благоустрою КП «Старосинявський комунгосп»,
  • Миколаєць Віту Володимирівну, бухгалтера відділу освіти,молоді,спорту,культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради,
  • Пилипчук Галину Анатоліївну , в.о.старости села Нова Синявка,
  • Дзюбу Наталію Леонідівну , заступника відділу земельних відносин виконавчого комітету Старосинявської селищної ради.

До присутніх звернулися голова районної державної адміністрації Ігор Русий та голова районної ради Василь Франчук,

Яскравими номерами виступів радували гостей у залі  вихованці Старосинявської ДМШ, викладачі Пасічнянської ДМШ, артисти РБК, танцювальні мотиви, представлені вихованцями танцювальних гуртків ДМШ та РБК, виступи творчої молоді краю. (ВІДЕО).

Линули щирі слова привітань: «Хай завжди радість буде з вами, Та любов, ходить поміж нами! Хай завжди, щастя буде назавжди!»

Фото без опису

 

Прес-служба відділу культури.